Снимки: Loud Concerts

Трашърите от Annihilator ще забият тази неделя, 17 ноември, в столичния клуб Joy Station, а организаторите от Loud Concerts обявиха последните подробности около събитието.

Българските фенове ще чуят както множество класики от 35 годишната история на бандата, така и парчета от предстоящия да бъде издаден през януари нов албум.

Джеф Уотърс и компания ще доведат и подгряваща банда, която ги съпътства по време на натоварената им европейска обиколка. Това е младото метъл трио Archer Nation, чиято музика съчетава новите тенденции в тежката музика с най-доброто от хеви метъл класиката.

Билетите за шоуто на Annihilator у нас са в продажба в мрежата на Eventim, като цената е 40 лева. На място в клуба пропускът ще бъде 50 лева.

В клуб Joy Station няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на клуба. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Начало на концерта е 20 часа, когато на сцената ще забият Archer Nation, за да подгреят феновете за появата на Annihilator.

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 година

Ех.Спомних си за Каварна.какви години бяха

2

Динозавър

преди 1 година

Само да отбележа , че за концертите си в Румъния, Annihilator си водят пък българската банда Magnetic

1

МЕталфен

преди 1 година

От както разбрах, че се ще идват преди 3 месеца се готвя за концерта като не се къпя вообще. Нямам търпение!!!