Снимка: Instagram
fallback

“Русия, обичаме те!“ С това описание групата Rammstein публикуваха интересна снимка от концерта си в Москва. На нея китаристите Паул Ландерс и Рихард Круспе се целуват.

През 2013 година Русия приема закон срещу "гей пропагандата“. Тази малка целувка от страна на членовете на бандата е всъщност голяма провокация срещу местните власти.

По време на изпълнението на Aüslander Ландерс и Круспе допират устни в знак на протест и подкрепа към LGBTQ+ движението, което е репресирано в страната. На 21 юли тази година тялото на активистка за правата на хомосексуалистите бе открито Сан Петербург. Тя е била душена и наръгана.

Преди да стъпят на сцената в Москва  Rammstein имаха концерт в Полша, където развяха LGBT флаг, след като много хора станаха жертви на насилие по време на прайд шествието.
 

 

Sorry, I may be a little bit overexaggerated about this, but:

PAUL AND RICHARD ACTUALLY KISSED! THEY FINALLY DID IT! AAAAH!!! ♥️💕♥️💕🏳️‍🌈#Rammstein #Paulchard pic.twitter.com/9hRRz05jac

— Earl from Ipanema 击 (@laudadoom) 2 юни 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Ляв неолиберален гей

преди 4 години

Покварата е превзела Запада. Краят наближава. Помнете как залезе римската империя...

51

Наблюдател

преди 4 години

УжасТ!

50

Коки

преди 4 години

Той и джони деп има един филм за гейове (отвратителен според мен), които обаче беше спечелил 1,1 милион долара бокс офис, а беше направен за много повече пари. Явно и на американците им писна от тази гнусна хомо пропаганда.

fallback