Children of Bodom по време на гостуването им у нас през 2013 г. Снимка: Dnes.bg

Нови 5 имена се включват към третото издание на Hills of Rock, което ще се проведе на 28, 29 и 30 юни в Пловдив.

Финландската метъл група Children of Bodom ще забие в третия фестивален ден, точно преди хедлайнера Garbage, а португалците от Moonspell ще нажежат атмосферата на 28 юни, преди Disturbed.

Шведите Avatar, англичаните Gloryhammer и германците Lord Of The Lost също ще се присъединяват към фестивала. Той се реализира за трета поредна година и е част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата".

От днес, 11 февруари, са в продажба и еднодневни билети за феста. Цената им ще бъде 80 лв. до 31 март, а след това и по време на фестивалните дни – 100 лв.

До 31 март тридневните билети за Hills of Rock са на цена от 160 лв., а от 1 април до 28 юни - 180 лв.

Коментари Напиши коментар

5

Хейтър

преди 2 месеца

Кавалът под мен, тези всички изброени, бегай да си ги гледаш на Екзит, ние не щем такава "музика" :D Колегата е принуден от жена си да ходи в Букурещ на концерт на Ед Ширан и не спираме да го ебаваме какъв чехъл е.

4

9та дупка на кавала

преди 2 месеца

За съжаление големите банди не могат да бъдет привлечени без пари. Или поне не и с толкова пари с колкото се привличат позалязли скандинавски блек метъл групи.
Кога в БГ ще видим и чуем въобще банди като: Foo fighters, Muse, Biffy Clyro, Radiohead, Ed Sheeran, Kings Of Leon, A perfect Circle, Tool, Bruno Mars, Sustem Of A Down, Queens of the stone age? Кога ще видим истински актуални и големи артисти на сегашното време?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Едва ли тези банди, ще доведат до голяма посещаемост с изкл. Disturbed.