fallback

Manowar потвърдиха дата за концерт в София през лятото тази година, който ще бъде част от прощалното им турне Final Battle World Tour 2019. Групата ще забие на 16 юни в зала "Арена Армеец", а билетите влизат в продажба на 8 януари, вторник. Те ще се продават в мрежата на Еventim.

"Ние обещахме да се завърнем в България и сега ще изпълним това свое обещание! Страстта и силата на българските фенове са легендарни! Феновете на Manowar са най-ревностните фенове в България и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж", споделя Джо ДиМайо.

Final Battle World Tour 2019 стартира на 25 февруари със сетлист с най-любимите парчета на феновете. Наскоро Manowar обявиха, че E.V. Martel ще участва като китарист в това турне.

Manowar са отличавани с множество златни и платинени награди, има над 35 турнета като водеща група.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Жесток ФЕН

преди 4 години

Върхът на подигравката беше сритването на националният флаг.Добре,че не бях в първите редици защото нямаше да може да ме спре охраната да му размажа мазната мутра.*** ДиМайо пък наплю с бира най-запалените си почитатели.Бях и на рекордният им по продължителност концерт 5,01h в Каварна,беше същата боза,три часа бръщолевиха глупости.Въобще не ни уважават като хора.ПОДИГРАХА се с нас!!!

9

Жесток ФЕН

преди 4 години

Пълен абсурд беше концерта им!Фен съм на групата от 1984г.Това не беше концерт а жива подигравка с хората.Индианецът прехвален ДиМайо въобще не свири,даже не си мята и мръсната коса.Великият Адамс пък няма глас,ходи да си плакне устата с бог знае какво след всяка песен.

8

Анонимен

преди 5 години

До УжасИ аз предпочитам Веско маринов. най-много да се изпотиш на негов концерт.Само пот. без кръв.

fallback