Снимка: Jeremy?

Родната банда Jeremy? са готови с нов сингъл - "Two Weeks To The Great Escape", а скоро се очаква да завършат и новия си албум. Групата е в завършваща фаза от студийната дейност, като в момента фронтменът Ерсин Мустафов работи по записването на вокали в Дъблин, където веднага след това ще бъде извършено и финалното смесване и мастериране.

"Две седмици до голямото бягство” със сигурност не е просто поредният сингъл, а добре прицелен изстрел: "Щастливи сме, че отново успяхме ясно да преценим точно от какво имаме нужда и че го открихме в София, по-конкретно в “Perfect Records”! Страхотно студио, в което разполагахме с техниката, която може да ни достави търсения резултат. Благодарни сме и на екипа там - Светослав Борисов и Прокопи Андреев – хора с истинско отношение към музиката! Интересно е и участието в записите на Краси Тодоров (eкс-D2), чиито синт и пиано-композиции завършват песента и й придават цялост. Част от вокалите записахме в Дъблин, където нашият музикален продуцент Янко Генов работи по микс и мастеринг на целия албум", разказа Ерсин.

Представянето на сингъла и видеото към него ще бъде на 15 декември в клуб Терминал 1. На този специален промо-лайв Jeremy? ще изсвирят за първи път всички песни, включени в бъдещия албум.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цена от 6 лева. Броят им обаче е силно ограничен – само 200 билета ще бъдат пуснати в свободна продажба, предупреждават организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase