fallback

С 6 биса и препълнени летни театри започна турнето на Легендите. Хиляди ги аплодираха в летните театри в Бургас и Варна, откъдето започна турнето на музикантите.

Константин Цеков от ФСБ, Константин Марков и Стенли от Тангра, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров зарадваха феновете с над 20 златни хита - едновременно изпълнени в оригинален аранжимент, но и показващи познатите артисти в нова светлина.

Прозвучаха "След десет години", "Оловният войник", "Да те жадувам", "Ледено момиче", "Има ли цветя" и още много парчета, подредени и представени в съвременен спектакъл, който развълнува както хората, които са израснали с тях, така и тези, които не са били родени, когато са създавани.

До края на годината турнето на Легендите ще премине през още 5 български града, а подробностите за следващите концерти ще бъдат обявени съвсем скоро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

вера

преди 8 години

Не знам за Бургас, но летния театър във Варна е малък, все пак е предназначен за театър, балет, малка сцена. не е за рок концерт. В този смисъл не е трудно да се препълни. Лично аз харесвам някои от изброените музиканти. Но сам да се наречеш "Легенда"...... тъжно е наистина.

4

Веско

преди 8 години

Като чета коментарите и се сещам за вица: Да си *** е като да си умрял. На тебе не ти пука, само на околните им е тъжно.

3

Рокаджия

преди 8 години

Мъка по мъка все е мъкаа.Аман от звизди,че и легенди,като се замисля хич даже не са и рок музиканти ама на това е.

fallback