Helloween. Снимка: СМЕ

Helloween са си поръчали разнообразие от сандвичи, пилешли крилца и супа за обяд по време на престоя си у нас. Освен това ще похапват различни видове сирена и пресни плодове. Бандата държи да опита произведен у нас мед, различни видове български хляб, както и местна качествена бира.

Само след седмица - на 30 юни, Helloween и Judas Priest излизат на сцената в зала "Арена Армеец" за един специален концерт.

Роб Халфорд и компания ще ни зарадват с песни от последния си албум "Redeemer of Souls", както и с най-великите си хитове. От своя страна Helloween ще наблегнат на най-популярните си парчета, но и на песни от най-новия си албум "My God-Given Right", излязал в края на месец май. Той превзе музикалните класации по света, като отбеляза някои от най-високите позиции в чартовете за немската хеви метъл машина. Албумът дебютира под номер 3 в класацията на Чехия, под номер 5 във Финландия, под номер 8 в Германия и под номер 9 в Япония.

Вокалистът Анди Дерис обяснява големия успех с факта, че групата постоянства върху обикновения девиз: "Назад към корените, но с нови песни".

Helloween ще се качат на сцената преди Judas Priest, но не като подгряваща група, а със собствен пълен сет с времетраене около час и половина.

Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерта им в Белград.

Билети за рок концерта все още се продават на цени от 40 до 100 лева могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на ticketpro.bg.
 

Коментари Напиши коментар

4

Сандо

преди 5 години

1ви е мнооо прав !
преди 2 години гледах на живо мейдън - мумифицирали са се като Еди

3

bebok

преди 5 години

Ostariavat veteran.
Koj go slusha tezi pumii?

2

Анонимен

преди 5 години

Нарежете им и салата.