fallback

Ани Анчева, на 38 години, която е съпруга на вокалиста на група „Конкурент” Емил Анчев, се нуждае от скъпо лечение в Турция.

Преди време откриват на Ани дифузен стомашен карцином. На младата жена е направена операция в България. По препоръка на лекарите в момента тя е на химиотерапия.

"Всяко едно изследване или терапия е много скъпо. Средствата не достигат и затова търсим помощ отвсякъде", обясниха нейни близки.

"Дай ми време… За любов ти дай ми време“, пък изпя съпругът й Емил Анчев в едноименната култова песен на рок-група „Конкурент”. Днес той наистина се нуждае от много време, за да обича, да мечтае и сбъдва мечти… Неговото мило момиче се бори за своя живот и той е готов на всичко да й даде време за любов. Време, което да изживеят заедно с малките си дечица.

Всяко дете заслужава да има майка, която да му бъде опора в живота, която да го обича и закриля. Всяка майка трябва да живее, да отгледа рожбите си. Да ги дари с любов и нежност. Който има възможност нека помогне на Ани в нейната борба.
 
Дарителска сметка:

Банка ДСК

Ани Петкова Анчева, IBAN: BG81STSA93000022619420 BIC: STSABGSF

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Димитър

преди 8 години

Пуснете и DMS номер моля

8

Анонимен

преди 8 години

Как е възможно да изразявате мнение, без да познавате лично тази прекрасна жена. До всички вас, които пишете неуместни коментар, моля поинтересувайте се първо, колко много благотворителни каузи и на колко хора са помогнали Емо и Ани.

7

Анонимен

преди 8 години

Това е проверено и работи. Няма никаква шарлатания. Има много сериозни изследвания, които са правени още през 70-те години. Лично аз познавам 2-*** души, които са се излекували по този начин.https://facebook/ricksimpsonofficial?fref=ts

fallback