Свилен от Остава. Снимка: Булфото, архив
fallback

P.I.F. и Остава ще изнесат съвместен лайв в Берлин на 24 май. Двете банди ще гостуват там по покана на Строежа и базираната в немската столица Gibelin Agency.

Концертът ще бъде в клуб Lido, като се очаква да се запълни с над 500 души.

Остава вече са свирили два пъти в Берлин. През далечната вече 2005 година в клуб, а през 2009-а участва във форума "Европейски клубен фестивал". За P.I.F. това ще бъде дебют в града.

За изявата си в Германия двете банди ще заложат на най-известните си парчета, сред които "Шоколад", "Приказка", "Sex in the morning", "Колело", "Лондон, Париж, Берлин", "Оставам тук" и др.

На 24 май клуб Lido ще отвори врати в 20:00, със сет от тематична музика, селектирана отново от български екип. Концертната част стартира в 22:00, като групите ще направят два отделни сета от по близо час и половина.

Билети за концерта вече се продават на цени от 12 евро, а на самата дата входът ще бъде 15 евро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

рокаджия

преди 9 години

То 12 евро в Берлин са сандвич и кола.Малък шот или бира.За скандинавските страни,даже и за безалкохолно не стигат.Демек мега групите ще посвирят на промоция,да ва таковам в звиздите.

9

Lolla

преди 9 години

И ПИФ, и Остава пълнят клубовете в България.И са две от малкото наистина качествени и доказали се банди тук.Браво и успех! :)

8

Пешко

преди 9 години

ПИФ са добри

fallback