Снимка: Reuters, архив

Един от най-великите китаристи на всички - Слаш, идва за нов концерт у нас. Той ще забие на 29 юни в зала "Христо Ботев", като началото на концерта е в 20:00 часа, съобщиха организаторите от M.E.Music.

След успешния си дебют у нас през 2013 г. Слаш и Myles Kennedy & The Conspirators вече се готвят за второто си шоу на българска земя. Те ще пристигнат у нас в състав Слаш – китара, Майлс Кенеди – вокал, Брент Фиц – барабани, и Тод Кърнс – бас.

Концертът се очаква да бъде едно от най-силните рок събития на лято 2015, с уникален репертоар от последния албум на бандата, както и вечните хитове на Guns’n’Roses, Velvet Revolver, Slash’s Snakepit и др.

През септември миналата година излезе вторият албум на бандата World On Fire, който у нас се разпространява от Орфей Мюзик. За него музикантите работят с продуцента Майкъл “Елвис” Баскет. Сред 17-те песни има и изцяло инструментално парче – силна нова промяна за бандата.

World On Fire следва признатия от критиците Apocalyptic Love от 2012-та, който дебютира на четвърто място в Billboard Top 200.

Специален гост на концерта на Слаш ще бъде Милена, която ще подгрее публиката с хитовете си "Не'ам нерви", "Машина за месо", "Ха-ха", "Истина" и други.

Билетите за концерта се продават в мрежата и онлайн на Тикетпро. Продажбата им стартира на 10 март в 10:00 часа. Първите 200 билета ще бъдат на промоционална цена от 55 лева, след което ще се продават за 65 лева. При наличие на останали бройки в деня на концерта ще се влиза срещу 70 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase