Jeremy? Снимка: PR
fallback

Членовете на рок бандата Jeremy? ще кръстосват софийски улици на висок ток.

За трета поредна година у нас ще се проведе мартенската кампания „Извърви километър в нейните обувки“, в която мъже обуват дамски обувки, за да привлекат общественото внимание върху насилието над жени.

Тази година инициативата ще бъде навръх 8 март, а стартът на похода ще бъде даден в 14:00 часа на кръстовището на булевардите „Витоша“ и „Патриарх Евтимий“ в София. В шествието се включват и четиримата музиканти от Jeremy? - Ерсин Мустафов – вокал и китари, Ташо Колев – китари, Росен Ватев – барабани, и Емилиян Бонев – бас.

Осигурени са обувки за участниците, но е най-добре всеки, който може, да вземе назаем от приятелка чифт токчета. За да бъде шествието безопасно, в началото моделът Юлия Кулиш ще проведе кратък инструктаж за мъжете по ходене с високи дамски обувки, уточняват организаторите.

Тази година посланието е свързано основно с мъжете – те трябва да бъдат съюзници на жените в борбата срещу домашното и сексуалното насилие, и ясно да покажат, че че не биха участвали в какъвто и да е акт на насилие срещу жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Апропо, ще ми намерите ли, обувки на токчета 46,5-47!Иначе недейте да търсите, моите тъмнокафеви очи!

3

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Домашното насилие, си е проблем на жените.А който, обува женски патъци, си е просто полу-травестит!

2

Ферхунде

преди 9 години

С тези уахабитски бради изглеждат политически коректно и приличат на Кончита Вурст.

fallback