Стинг със съпругата си Труди. Снимка: Reuters
fallback

Децата на Стинг няма да наследят богатството му от 180 милиона британски лири, а и той твърди, че харчи парите си, съобщи в. "Мейл он сънди".

Певецът заяви, че очаква тримата му синове и три дъщери да работят и добави, че няма да има много останало за наследяване. Децата му знаят това и рядко търсят помощта му, а и искат сами да си проправят път в живота.

Стинг не е единствената знаменитост, която очаква от децата си да бъдат независими. Известната майстор-готвачка Найджела Лоусън каза преди няколко години, че децата й няма да имат финансова сигурност, защото е пагубно за хората да не трябва да печелят пари.

Стинг е на 62 години, старае да се храни здравословно и тренира усилено. Не пуши, но пие. Пробвал е ботокс, но не смята да продължава, защото "не е чак толкова суетен".

Опитал е всичко, което предлага животът на рокзвезда и е искрен за това. Голям успех в живота му е бракът му с Труди, а един от провалите - разводът с първата му съпруга и майка на двете му най-големи деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 9 години

СТИСЛЬО,,,

25

Тутракански кяр

преди 9 години

Дай нькой лев насам, бе!

24

СИЛВИЯ

преди 9 години

И ,,СКОТЛАНД ЯРД,, НАЙ-НАКРАЯ ДА РАЗРОВИ БУНИЩЕТО, КОЕТО СЕ НАРИЧА ,,НАРКО-МРЕЖАТА НА СТИНГ И ТРУДИ СТАЙЛЪР,,. НЕ ВЯРВАМ ДА НЯМАТ НИКАКВИ СВЕДЕНИЯ ЗА ТОВА КАК СА НАТРУПАНИ ТЕЗИ 180 МЛН (ХОРАТА НЯМАТ ЗА ХЛЯБ И В ЛОНДОН ОЩЕ ИМА ВЪНШНИ ТОАЛЕТНИ). А МИЛИОНЧЕТАТА НА СТИНГ ЩЕ ОТИДАТ ТАМ, ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ - В НИЩОТО.

fallback