Анди Дерис ще нагъва бургери. Снимка: Reuters, архив

С наближаването на Kavarna Rock 2014 всяка една от групите започва да подготвя своя дълъг списък от изисквания. Всяка банда има своя визия за обещаващо изкарване на феста на 27, 28, 29 юни, в която задължително присъстват бекстейдж глезотии.

За Europe вълшебната думичка в менюто е „закуска“ – за бандата доброто начало на деня гарантира и неговото добро продължение. Момчетата настояват за еко посуда и разнообразие от вегетариански ястия. Тези, които залагат на местната кухня, имат специални изисквания към приготвянето на месото – то трябва да бъде обработено с определени подправки, изключващи каквато и да е гарнитура или допълнения.

Швейцарската рок група Gotthard иска да вечеря в тиха и спокойна атмосфера. Бандата изисква истински прибори и отрича джънк фуда в менюто под каквато и да било форма. Качествено червено и бяло вино са предпочитаните алкохолни напитки за късните часове в комбинация с плата от различни видове сирена, хляб и италиански деликатеси.

За разлика от тях, момчетата от Helloween залагат на силните питиета – Bombay Sapphire Gin и Havana Club са на челни позиции в списъка с разнообразни марки. Едно от задължителните им условия е минералната вода да бъде съхранявана на места със стайна и минусова температура – според групата редуването на топла и студена вода е здравословна техника за освежаване на организма. Купонът трябва да бъде завършен с пица и бургери – любимата среднощна храна на Helloween.

Към здравословното хранене се присъединяват и Krokus. В отбелязаните храни на бандата почти всичко включва етикета "нискомаслен". Нискомаслени са даже плодовите млека и каничките мляко за кафе. С пристигането в България бандата възнамерява да опита българския мед и пробиотични български напитки. Въпреки добре подбраната храна Krokus няма да се лишат от качествено питие - бутилка малцово уиски или италианска грапа е перфектният завършек на вечерта според бандата.

Sabaton ще наблегнат на ром и текила, както и на хавайските пици, поръсени с много ананас. В изискванията изрично е написано, че уискито не може да има заместител, а скочът е абсолютно забранен. Любима безалкохолна напитка на групата е Mountain Dew, а бирата задължително трябва да бъде Carlsberg.
 

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 6 години

kvi sa pritesnitelni samo...nishto ne kazvat za hercata

1

Зиг

преди 6 години

А пък ние ще плющим кебапчета и бира, докато ги зяпаме! :)