Снимка: Loud Concerts

Една от най-влиятелните американски траш метъл банди – Testament, ще гостува в разгара на лятото у нас, по покана на Loud Concerts.

Те ще забият на 12 август в зала “Универсиада”, а началото на концерта е 20 часа. Това е тяхно второ гостуване в България след участието им в Каварна през 2006 година.

Билетите за концерта са в продажба от днес ексклузивно в мрежата на Eventim и партньорите в цялата страна. Първите 100 билета ще бъдат на специална промо цена от 40 лева, а след тяхното изчерпване, пропуските ще могат да се закупят за 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Предстоящата изява на Testament в София е част от турнето на бандата в подкрепа на двойния им лайв албум Dark roots Of Thrash, който бе издаден през есента на 2013 година. 

През февруари Testament се събраха с Джейсън Нюстед за няколко дати в Австралия. Преди обиколката в Европа траш метъл петорката ще посети Мексико и Япония.

Бандата пристига в София в състав Чък Били (вокали), Ерик Петерсън (китара), Алекс Сколник (китара), Грег Кристиан (бас китара) и Хоглан (ударни).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase