Снимка: Sofia Rocks
fallback

Метъл бандата Skillet става част от програмата на Sofia Rocks 2014, съобщиха организаторите. Американската метъл група, която има осем албума зад гърба си, ще забие за първи път у нас. В нея влизат Джон - вокали, бас, съпругата му Кори Купър - китара, клавири, беквокали, Джен Леджър - барабани, вокали и Сет Морисън - соло китара.

Предпоследният им албум – Awake, дебютира под номер 2 в класацията на Billboard 200 и буквално месеци след пускането си на пазара става платинен, триумфирайки наред с албума El Camino на Black Keys и Babel на Mumford & Sons. Бандата спечелва място в топ 5 в класацията за Най-продуктивна банда през 2011.

Съвсем скоро на пазара се появи и последното творение на Skillet, озаглавено Rise.

"Rise разказва историята на типичния американски тинейджър, който навлиза в света на възрастните и се изправя за първи път лице в лице със световните проблеми", разказва Джон Купър, който е дълбоко заинтересован от ерозията на вярванията у младите хора в днешно време, породена от отчаяното им желание да се впишат в заобикалящия ги свят.

Групата ще бъде на една сцена на стадион Академик на 6 юли с 30 Seconds to Mars, The Offspring, Mando Diao, Alcest и Ossy, a билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim. Цените са 90 и 110 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 10 години

И какъв метъл е това? Пълна шитня!

1

Анонимен

преди 10 години

ко, ко каза?

fallback