Снимка: Kavarna Rock

Каварна се готви за поредното издание на едноименния рок фестивал, който тази година ще се проведе на 28 и 29 юни на градския стадион.

Организаторите твърдят, че деветото издание ще надскочи високо поставената летва от миналата година с участието на Deep Purple и Accept пред пълни трибуни.

Kavarna Rock 2014 ще включва отново имена от световната музикална сцена, а първите закупили си билет още преди обявяването на бандите ще получат бонус.

"Феновете, които са готови да заложат на нас, взимайки двудневен билет предварително, ще получат ексклузивен билет за специалния трети ден – 27 юни", заявиха организаторите.

Kavarna Rock създаде и конкурса Kavarna Battle band, вярвайки че именно сега е моментът за подкрепа на българската и черноморска сцена. На 27 юни най-обещаващите млади групи от Черноморския регион, спечелили одобрението на квалифицирано жури от световноизвестни рок знаменитости, ще подгреят сцената на Kavarna Rock.

Промоционалните билети ще бъдат на цена от 60 лева и гарантират вход и за трите дни на фестивала. Те ще се продават до 27 февруари в партньорската мрежа и онлайн на Eventim.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase