Снимка: архив, Булфото
fallback

Американският рок музикант Джон Бон Джоуви се отказва от хонорара си за концерта в Мадрид, който ще даде на 27 юни, защото се опасява, че заради икономическата криза в Испания мнозина негови почитатели не биха могли да си купят билет на пълната му цена, предаде ИТАР-ТАСС.

Благодарение на решението на рок звездата билетите за концерта в Мадрид спаднаха до цени от 18 до 39 евро и веднага бяха разпродадени.

За сравнение билетите за концерта на групата Бон Джоуви в Манчестър идната седмица се продават за около 80 евро, посочва ИТАР-ТАСС.

51-годишният Джон Бон Джоуви уточнява, че в началото Испания не е била включена в програмата на световното му турне, защото организаторите не били сигурни дали билетите ще се продадат, но музикантът решил да не разочарова меломаните и да изнесе концерт в Мадрид.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Фен

преди 10 години

Наслушах и начетох се на "коментари" тези дни от хора, който едно , че не са били на концерта и второ, че никой не ги пита. За сведение на посрещачите: насила едва ли някой е отишъл да гледа БОН ДЖОУВИ

20

Комисионников

преди 10 години

На концерта бяха жената и детето (10 годишно - евала без пари). Микрофлората и вятъра разбрах отнесли голяма част от "таланта" на изпълнителя. Явно са отнесли и познанията му за платежеспособността на българите. "Болен здрав носи" и събитията го доказаха. От друга страна такъв жест тук намаше как да се отрази медийно, поради незнанието на света, къде се намира нашата държава. Добре, че почти е успял да изпълни единствените си 2-3 добри песни.Да живеят комисионерите -АМ(гъл)ЕБАта и ФЪН(150)ки(ла)

19

Анонимен

преди 10 години

В БГ няма криза бе.

fallback