Снимка: Loud Concerts
fallback

Финландската метъл група Children of Bodom ще има концерт у нас на 13 ноември в столичната зала "Универсиада", съобщиха организаторите. Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 15 април. Първите сто ще са на промоционална цена от 35 лв.

След изчерпване на количествата, пропуските ще се продават по 40 лв., а в деня на концерта, както и на място на входа на залата, цената им ще е 50лв.

"Children of Bodom" е една от най-успешните финландски групи и пионери на мелодичния дет метъл. С гостуването у нас те ще представят осмия си студиен албум "Halo Of Blood", чиято премиера ще бъде в началото на лятото.

Кариерата на бандата започва през 1993 от градчето Еспоо във Финландия. За няколко години става една от най-добрите метъл групи в световен мащаб, съчетавайки мелодични пасажи с виртуозни инструментали и тежко дет метъл звучене.

От създаването си досега имат издадени седем студийни албума, всички от които достигат "Златен статус" във Финландия.

Три поредни албума на групата дебютират на първо място във финландската класация и се класират в класацията "Billboard 200"в САЩ. Вокалистът и китарист Алекси Лайхо е обявен от списание "Guitar World" за "най-добър метъл китарист".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

berserker

преди 10 години

кой ще ги подгрява че ако са пак Енсиферум ще е яка железария

3

рокаджия

преди 11 години

Ето тия наистина са яка група,не разни британски калмуци.

2

до Илиян

преди 11 години

Брачед, проблема да нее у главата,бе?

fallback