Снимка: Loud Concerts

След 19 годишна пауза българската ню уейв легенда Клас ще се събере за първия си самостоятелен концерт на 19 април в зала 4 на Интер Експо Център. Два месеца преди концерта, КЛАС ще се появят и с нова песен, част от предстоящия нов албум на групата.

Премиерата на новия сингъл, чието име засега ще остане в тайна, ще се проведе едновременно по няколко радиостанции в цялата страна на 18 февруари, понеделник, в 18.30 часа.

Ако сте любопитни да чуете как звучат Клас през 2013 и какво можете да очаквате от новия албум на групата, слушайте една от радиостанциите у нас, където ще тръгне парчето. То е пилотен сингъл от предстоящия албум на музикантите. Албумът, все още без заглавие, ще съдържа около 12 парчета, които вече са записани и са в процес на смесване. Това ще е първият дългосвирещ запис на Клас от 1994 г. насам, а премиерата му е предвидена за края на годината.
Що се отнася до концерта, групата обещава зрелищнa мултимедия и ефекти.Бандата ще изпълни най-големите си хитове като “Река си ти”, “Чай”, “Госпожа Емилия” и др. от трите си издадени албума, както и няколко песни от новия си албум, включително и предстоящия сингъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase