Helloween по време на концерта си у нас през януари 2011. Снимка: Булфото
fallback

Легендите на немския метъл Helloween и Gamma Ray ще забият пред родните фенове в зала Арена Армеец на 15 март 2013 година.

Концертът ще е част от съвместното турне на двете групи “Hellish Rock Tour Part II”, като той ще стане факт благодарение на Loud Concerts и Art BG.

Със сигурност феновете на двете банди помнят съвместното им шоу през ноември 2007, част от първото издание на “Hellish Rock Tour”.

Ето че идва и втора ударна доза хеви и пауър метъл, като организаторите намекват за доста изненади и грандиозен финал.

“Атмосферата на и зад сцената беше уникална миналия път. Ще направим отново стахотно шоу и нямаме търпение да започне турнето!”, споделя Michael Weikath от Helloween.

A бившият му колега и понастоящем фронтмен на Gamma Ray Kai Hansen добавя: “Hellish Rock Tour определено е една от върховите точки в историята на групата. Със сигурност ще е лудница отново!”

През януари 2013 се очаква да излезе и 15-тият албум на “тиквите”, озаглавен “Straight Out Of Hell”. Записите вече приключиха в студиата MiSueno в Тенерифе и в момента групата добавя финалните детайли.

Билетите за концерта влизат в продажба от днес в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна.

Пропуските ще са на цена от 40 лв. в предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие ще са по 45 лв.

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

terra

преди 11 години

Суууупер яко!!!!Дано успея да ги видя,ако кефят!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Напоследък се случва Gamma Ray да излезнат с Kiske за песни на Helloween. Освен това Kai и Kiske направиха група - Unisonic и здраво се омешаха 2-те групи. Така, че нищо чудно и тая мечта да се сбъдне и да гледаме Michael Kiske и Kai Hansen на една сцена :)

19

wasp

преди 11 години

До 11ДРИСКО, ДРИСКО ХЕЛЛОВЕЕН СЕ ПИШЕ- НАПИСАХ ТИ ГО НА КИРИЛИЦА ТА БЕЛКЕМ ГО ЗАПОМНИШ........***

fallback