Снимка: stroeja
fallback

Повече от 30 парчета на Хиподил и Холера ще огласят Борисовата градина на 5 септември. На сцената на Порк Пай, Светльо & The Legends ще излязат в разширен състав.

Музикантите са Венци Мицов на клавир, вокалистът на Холера Ники Луканов (докато китаристът на същата група, Николай Добрев-Мъни, вече от година е в основния състав на Легендите).

Във формацията се завръща и тромбонистът Александър Борисов, който освен това свири и в Уикеда. Останалите, освен Светльо Витков, са добре познатите на феновете - Боби Басистия (бас), Пепи Александов (барабани), Влади Митин (тромпет), Ванката (акордеон, клавир), споменатият по-горе Мъни на китара, както и допълнителни бек-вокали.

Oще по темата

Вратите към концерта Трибют Хиподил и Холера отварят точно в 19.00, а половин час по-късно започва сетът на подгряващите Doctors Gogo Band. От 20:30 е ред на основната група от музиканти и песните на Хиподил и Холера.

Важно е да се знае, че всички начални часове ще бъдат коректно спазени. С оглед на очакваната многобройна аудитория, ще бъде организиран специален пропусквателен режим с повече входове, разпределени според предварително закупени билети и такива на място. Непълнолетни ще бъдат допускани единствено с легитимен придружител и след попълнена декларация на входа, предупреждават организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 11 години

Тъпакът 7 и 8 шизофреник ли си?!

7

dimeto

преди 11 години

Pristigam s entusiazym ot Ba4kovskia manastir...Ama kak strahotno si prekarahme,a Svetle?!:)

6

anonimen

преди 11 години

sled nespoluchlivata mu kandidatura za prizident i ne osobenite mu pevschski izqvi sega e reshil da byde advokat na lyskavite limuzini i i shestacite ot pravoslavnite cyrkvi.I ne samo ot tqh!Bravo Vitkov!Burni aplodismenti!!!!

fallback