Лекарска забрана лиши родните фенове да видят Съли Ерна на живо. Снимка: Reuters
fallback

Една от най-очакваните банди на Sofia Rocks 2012 - Godsmack, няма да забие на националния стадион "Васил Левски".

Групата отмени всички предстоящи европейски дати заради заболяване на вокала им Съли Ерна.

До последно музикантите са се надявали да бъдат отложения само няколко концерта, но лекарите категорично са забранили на Ерна да пее до пълното възстановяване на гласа си.

Организаторите от Болкън Ентъртейнмънт изразиха пълната си подкрепа към групата и пожелават бързо оздравяване на Съли Ерна.

"Уверени сме, че при първа възможност групата ще зарадва многобройната си българска публика с концерт у нас. Фестивалът Sofia Rocks ще се проведе както е планирано на 7 и 8 юли на Стадион "Васил Левски", като на първия ден - 7 юли, като закриваща банда засега остава Trivium, а на втория ден - 8 юли хедлайнъри са Guns N' Roses. За изключително краткия срок, оставащ до началото на фестивала ще положим максимални усилия да добавим още групи в афиша", обявиха от компанията.

Самият Съли Ерна също публикува съобщение до феновете:

"Европа, съжалявам. Изглежда, че няма как да се отбием за повече при вас. Лондон, вие бяхте едни от най-добрите, пред които сме свирили от доста време. Белгия, вие също бяхте страхотни. За останалите страни в Европа, които няма да успеем да посетим, обещавам, че ще се върнем!

На този етап ми трябват доста почивка и течности, преди моя лекар да ми позволи да пея отново. Моите най-искрени извинения, Европа! Ще ни видите отново. Благодаря за подкрепата и разбирането".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

"Промоутър"

преди 11 години

Не се ловят маймуни с трици!!!120лв за какво? За някакви никому неизвестни групи , или отдавно забравени.БЪлгарина иска мега звезди.И да не ми разправят ,че в БГ били ефтини билетите.Племенника ми ходи на Iron Maiden за 30$ преди седмица в САЩ!!!Концерта ще е пълен провал!!!Както миналата г. онова в Банкя.

25

Анонимен

преди 11 години

Редно е да върнат цялата сума, ако става въпрос. Измамници мръсни. Аз си взех билет единствено заради Годсмак и сега ходи ...... супата. Нещастна държавица сме си де..а . Билета се продава за 75лв. Фронт стеидж (закупен за 120лв.) Скайп - Lubo767

24

Недоволен

преди 11 години

Болкан Ентъртеймънт е редно да ни компенсират. Купих си билет най-вече заради Годсмак. Вярно е, че има основателна причина да не дойдат, но ако БЕ са коректни би трябвало да направят реверанс към онези които са закупили билети от тях като например да намерят някоя група достатъчно добра, за да замени отпадналата.

fallback