Използването на секса като част от имиджа е доста срещано в музикалния свят. "Случайни" разголвания, тоалети, които струват в рамките на няколко долара, тъй като използвания материал е около 20 см плат - на всичко това сме се нагледали през последните години.

Има обаче двойки, които не слизат от световните медии след като в нечий ръце е попаднало секс видео. Макар и не търсен, ефектът е много по-голям. Понякога се стига до съд, друг път подобни касети носят милиони на звездите, които са главни герои в креватните сцени.

Ето и една импровизирана класация на най-скандалните касети, дело на The Sun, като умишлено не сме ги подредили под някакъв номер.

Логично, започваме с касетата на барабаниста на Mötley Crüe - Томи Лий (Tommy Lee) и доста по-известната му бивша съпруга Памела Андерсън. Тяхното филмче за възрастни предизвика истински бум през 1998 г. Кадрите са правени на яхта след тяхната сватба и Памела за миг не си помисля да играе роля на спасителка от плажа.

Фронтменът на Limp Bizkit - Фред Дърст (Fred Durst), пък може да се похвали, че доста добре "осребри" скандала с неговия запис. Кадрите, в които той прави секс с непозната жена били откраднати от личния му компютър и набързо се озовали в Интернет. Фред заведе дела срещу сайтовете, които го публикуваха без негово разрешение. И в крайна сметка се озова по-богат с 43 милиона лири след получените обезщетения.

Топ 5 на певците със скандални секс записи

Фред напълни банковата си сметка покрай скандала

Дженифър Лопез (Jennifer Lopez) също е на тръни и може да изживее един от най-неприятните моменти в кариерата си. Вече няколко години между нея и бившият й съпруг Оджани Ноа се водят съдебни битки за правата върху домашната секс касета.

Топ 5 на певците със скандални секс записи

Влюбените Джей Ло и Ноа през 1997 година, сега се съдят

Ноа има идея да превърне клипа в обществено достояние, след като го продаде на настоящето си гадже Клаудия Васкес, и тя да реализира солиден мултимилионен договор. Секс касетата е заснета по време на краткия брак на Дженифър Лопес и Ноа през 1997 година и според слухове, представя поп звездата в неподозирана до този момент страна. Засега обаче кадрите са заключени в сейф и ще се чака окончателно решение на съда в Лос Анджелис.

През 2004 година хотелската наследница Парис Хилтън е била позната в твърде малък кръг от светския елит. Тогава на преден план излиза секс компромат, в който тя е главна героиня с тогавашното си гадже Рик Саломон. Палавите им игри в Париж и носи невероятна известност и за кратко тя се превръща в певица, модел, моден дизайнер, риалити звезда, дори и автор. Колкото до Саломон, той впоследствие сключи брак с друга звезда от розовите ленти - Памела Андерсън. Тяхното съжителство продължи точно 10 седмици.

Топ 5 на певците със скандални секс записи

Парис Хилтън обича да се забърква в скандали

Най-актуалния запис в момента е на риалити звездата Ким Кардашиян и R'n'B певеца Ray J. Кадрите са заснети през 2007 година в хотелска стая и в момента са истински хит в Интернет. Въпреки че положи доста усилия да запази 39-минутния пикантен филм далеч от хората, той вече е изгледан от милиони.

Топ 5 на певците със скандални секс записи

Ким Кардашиян вече е щастливо омъжена

В музикалния живот на България има само един скандален запис. Той е на Галена и Мистър България 2003 Данаил Милев. Прословутите кадри във ваната изстреляха Галена набързо сред най-известните фолк изпълнителки у нас. Тя също признава, че скандалните кадри са й помогнали в кариерата, макар вече да съжалява че въобще съществуват.

След нея и други изпълните побързаха "да се похвалят", че имат в колекцията си порно клипчета. Разбира се, с цел PR, но в крайна сметка получават едно голямо нищо или по-скоро само ехидни подмятания.

Единствената, която пусна по-скандално клипче беше Андреа, която се отдаде на ласки с добрите си приятелки в този момент Николета Лозанова и Златка Райкова. Резултатът обаче не бе очакван, тъй като видеото бе твърде режисирано.

Топ 5 на певците със скандални секс записи

Галена се изстреля на върха след порно клипа, докато Андреа в момента е кралицата на провокациите

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase