Снимка: БГНЕС
fallback

Ние подкрепихме това правителство заради общата ни външна политика. Нашето виждане е било, че трябва да е свързана с европесйкото ни бъдеще, шенген, еврозоната. Затова направихме този компромис. Външна политика на два гласа е недопустимо. Това заяви Деница Сачева от ГЕРБ пред NOVA.

"Никой няма полза от предсрочни избори. Политическите партии едва ли се стремят към такова развитие. Не знам защо се породи този спор. Говорим само за постове и позиции и това според мен е много уморително за обществото", допълни тя.

Сачева заяви, че в управленската програма е записано, че Денков трябва да е образователен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 2 месеца

Позагледайте се в образа на тази охранена г-жа,с есесовския поглед.Няколко дни,кучета и *** които са на хранилката на герб,ръфат всичко по пътя си,за да оцелеят в голямата власт,с големите пари.

41

Въпроска ?

преди 2 месеца

При Ротация не трябва ли да ротират позициите си Денков и Габриел ? ПП изказаха мнението си и желанието си да е техен човек външен министър , а каква е причината Герб толкова много да държат външното министерство да е тяхно ? По цял ден многобройни герберски говорители обикалят телевизионните студиа. Другата досадна тема е Нотариуса . А какво свършиха финансовия Асен Василев и придружителите в Америка ?

40

Анонимен

преди 2 месеца

Денков трябва да е премиер, Сачева... ати трябва да переш мръсното бельо на Бойко Методиев, защото си му вярна слугиня!

fallback