Снимка: БГНЕС
fallback

ПП-ДБ да се овладеят и да се научат, че писаните неща трябва да се спазват, препоръча на колегите си от т.нар. конституционно мнозинство председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Не трябва да тласкаме страната в тази криза, заяви той.

Във връзка със заканата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ако Мария Габриел не стане премиер и не запази поста си на външен министър след ротацията, изборите за европарламент ще станат и национални избори, Пеевски коментира:

"Избори 2 в 1 не са добре за страната, за ДПС – са добре. ПП-ДБ да се овладеят и да се научат, че писаните неща трябва да се спазват. МВнР е на ГЕРБ, заяви още председателят на ПГ на ДПС.

ПП-ДБ имат цялата власт в държавата, нека седнат и се успокоят, за да продължи това евроатлантическо правителство, заяви още Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Ангелина

преди 4 месеца

"ПП - ДБ - имат цялата власт" . Това е най- новият виц на "държавното предприятие". Явно "сглобката " ще се счупи и вече е измислено ,кой е "виновникът".Ако не сте разбрали порочните практики на ББДП и компания свършват ,заедно с вашите лакеи от институциите и крими контингента. Толкова бързо ще се променят нещата ,че няма да имате време да получите "защита в някои държави ".Божков е болен ,не може да ви се противопоставя ,но Василев ,понеже е в "неевропейска държава" няма да ви остави.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Най-големия мафиот, ама не го питат нищо че през негови вестници се оплюват неудобните, включително и в слушайте с нотариуса.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Като истински фашисти: обвинявате другите за вашите грехове!! Точно Буци ди Бацоне Буци ще е виновен и никой друг! Само той е алчен глиган който няма наяждане с власт!

fallback