28

Ангелина

преди 4 месеца

"ПП - ДБ - имат цялата власт" . Това е най- новият виц на "държавното предприятие". Явно "сглобката " ще се счупи и вече е измислено ,кой е "виновникът".Ако не сте разбрали порочните практики на ББДП и компания свършват ,заедно с вашите лакеи от институциите и крими контингента. Толкова бързо ще се променят нещата ,че няма да имате време да получите "защита в някои държави ".Божков е болен ,не може да ви се противопоставя ,но Василев ,понеже е в "неевропейска държава" няма да ви остави.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Най-големия мафиот, ама не го питат нищо че през негови вестници се оплюват неудобните, включително и в слушайте с нотариуса.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Като истински фашисти: обвинявате другите за вашите грехове!! Точно Буци ди Бацоне Буци ще е виновен и никой друг! Само той е алчен глиган който няма наяждане с власт!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Пеевски премиер напук на Магнитски! Чудно ще е да ни управлява ДПС!

24

ВРЕМЕ Е !!!!

преди 4 месеца

Умно-красивите протестиращи и "отвратени" от Пеевски преди 11 години,всъщност се оказаха просто-купени а сега вече еволюираха в грозно-прости с вожд Шиши. До тук води криворазбраната парламентарна демокрация-гласуваш за едни а управляват други и то доста неприятни за които национален суверинитет е *** дъма а слугинажа е издигнат на пиадестал.Не се справяме с парламентарна република като форма на управление, означава че е време за президентска република.Поне управлява този за който си гласувал

23

Анонимен

преди 4 месеца

АКО НЯКОИ СЧУПИ *** ТОВА ЩЕ Е ШИШИ ПРАСЕТО

22

Анонимен

преди 4 месеца

Стана така,че един елемент от ъндърграунда казва,кой трябва да управлява държавата и да не забравя за етническата сбирщина,че е не заобиколим фактор.Киро,Танас,Ристо,днес са само една публика,която ръкопляска на банкянският.

21

Анонимен

преди 4 месеца

ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ШИШИ ПРАСЕТО ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ

20

Пешо

преди 4 месеца

Е това е да си капитан :)

19

САЩко Наколенков

преди 4 месеца

Ако напиша действително какво мисля за безформеното нещо на снимката,коментарът ми ще бъде изтрит,защото служителя на нещото ще се разсърди и ще започне да трие неполиткоретните коментари,както обикновено... Бг журналистика,баце :) КвотО каже Посолството :)

18

Жоро

преди 4 месеца

Верно е, ПП-ДБ могат само да рушат, не да градят...

17

В нормална държава

преди 4 месеца

Този ш.о.пар отдавна щеше да търка наровете или да се е покрил.Тук по 10 пъти на ден раздава акъл,а поставките за микрофони от бтв и нова услужливо поддакват.

16

Алекс

преди 4 месеца

Глиганът част ли е от Сглобката? От това изказване се разбира,че Про100то го е включило в отбора.

15

Анонимен

преди 4 месеца

До Омръзнахте на НародаИ защо си мислиш че резултатът ще е същият. Я щом всички се еб.. с президентът да се позове точно на конституцията и да извърши следните 2 неща:1. Партия като ДПС на етническа основа няма право да бъде във парламента и да я забрани от допускане да го видим свинята какво ще рине после.2.Да насрочи референдуми за мнанието на народа за еврото както искаха от Възраждане и дали иска народа оставане в ЕС и НАТО.Ясно е че народът нито иска еврото нито иска оставане в ЕС .

14

Анонимен

преди 4 месеца

Чекмеджан и КОЙ - ще почнат да си подават "топката" от пепета и дебета и ще ги изритат от държавната и европейска софра след Шенген.. изпрани ,избелени -доказано "проевропейски евроантлантици" - и засмукват отново изцяло от шланга на европейските ,държавни средства + бизнеса и продължават по старому - туй на мене - туй на тебе - а всички други да се отчитат ..Те тва иде след тая пунта Мара Несглобка- всички други ще го издухат

13

Омръзнахте на Народа

преди 4 месеца

Стига сте си играли на безкрайна въртележка от избори! Само харчите държавните пари за Нови и Нови избори, резултатът ще е същия! На какво се надявате, да тъне България в хаос и застой???

12

Анонимен

преди 4 месеца

Шиши Магнитски отново на предна линия громи злото. Жалка картинка е тоя ***, американците яко го стиснаха за кайсийките и сега ще продаде и майка си.

11

По-точно

преди 4 месеца

Ако някой счупи Сглобката, това ще са болните амбиции на Бойко Борисов!

10

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 9 Какви нови избори с хартиената бюлетина?! ПП/ДБ отиват в девета глуха, на вашето Възраждане не се надявайте. БСП с Нинова начело са безгласна буква. ИТН са прокси на ГЕРБ/ДПС. Изборните машинации в действие. Народът не гласува. Какво чакаш от избори?

9

Анонимен

преди 4 месеца

"Избори 2 в 1 не са добре за страната, за ДПС са добре"....... Е най накрая Пеевски призна, че това което не е добре за България е добро за ДПС!!!!