Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Премиерът акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел ще бъдат изслушани в НС относно стъпките по присъединяването на България в Шенген.

Те ще отговарят конкретно какво е постигнато, какво не и какви ангажименти са поети за присъединяването ни в Шенген.

Пленарното заседание е посветено изцяло на въпросите на депутатите към министрите от кабинета.

Денков ще отговори на въпрос на лидера на БСП Корнелия Нинова относно ефективността на Комисията за защита на потребителите.

6 са въпросите към вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел.

Освен тях на редовния петъчен контрол ще бъдат още 9 министри. В парламентарния контрол участие ще вземат и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков, на образованието Галин Цоков и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

taschunka witko

преди 3 месеца

Вече и скумриите ще ни командват

10

анонимен

преди 3 месеца

Писна ми: Денков, Габриел, Пеевски преяжда, Василев-вицепремиер, ротация, сглобка, промени в Конституцията, Деса в КС, Нинова все уж скача! Всички в НС гледат да се наместят, а за хората какво направиха? Гласувйте пак за тези мошеници!

9

Денко Габриелов

преди 3 месеца

В интерес на евроатлантическите ни ценности и за светлото бъдеще на България трябва да ще приемем 50 хиляди бежанци до края на годината. Трябва да съборим всички паметници на братята освободители, трябва да подарим всичките си оръжия на Украйна и да изкупим всичкото им отровно зърно. Трябва да си затворим АЕЦ Козлодуй и да купуваме прескъп ток от Европа. Трябва да пратим поне 10 000 млади български воиници да се бъят в ИЗраел за каузата на еврейте...и така до пълното унищожение на българите.

fallback