Снимка: БГНЕС
fallback

Министерският съвет прие Постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2023 г.

С Постановлението се одобряват допълнителни разходи, в размер до 5 000 000 лв., по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2023 г. за финансово обезпечаване на управлението на инженерно съоръжение от възпрепятстващ тип по българо-турската граница.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Чобан Ходжа PhD

преди 6 месеца

Казвал съм и пак ще кажа, мигрантския поток няма да спре докато не развъдят лъвове, тигри и отровни влечуги в Странджа Сакар. Ще похапват крехко халал месце и няма нужда от дувари и пазванти. Естествен подбор. Земайте пример от ЮАР и Зимбабве

23

Анонимен

преди 7 месеца

Граничните съоръжения бяха едно от първите неща, които бяха разручени като послушание и в услуга на чужди страни, след като избухна денокрацията. Който ги е разрушил, да даде пари и да организира изгеаждаъето наново. Откъде -накъде по законите на "демокрацията" , когато вземаш решение, което е във вреда на населението, не носиш отговорност, материална отговорност? Време е всички политически лица и хора в управленските структури да бъдат преценявани ЛИЧНО по наказателния кодекс.

22

токмак

преди 7 месеца

пари като вестници

fallback