24

Чобан Ходжа PhD

преди 6 месеца

Казвал съм и пак ще кажа, мигрантския поток няма да спре докато не развъдят лъвове, тигри и отровни влечуги в Странджа Сакар. Ще похапват крехко халал месце и няма нужда от дувари и пазванти. Естествен подбор. Земайте пример от ЮАР и Зимбабве

23

Анонимен

преди 6 месеца

Граничните съоръжения бяха едно от първите неща, които бяха разручени като послушание и в услуга на чужди страни, след като избухна денокрацията. Който ги е разрушил, да даде пари и да организира изгеаждаъето наново. Откъде -накъде по законите на "демокрацията" , когато вземаш решение, което е във вреда на населението, не носиш отговорност, материална отговорност? Време е всички политически лица и хора в управленските структури да бъдат преценявани ЛИЧНО по наказателния кодекс.

22

токмак

преди 6 месеца

пари като вестници

21

Анонимен

преди 6 месеца

Конкурс за 5 000 000 , печелившия на конкурса заделя 40% за един "приятел" в министерството , 30% заделя за него и останалите 30% се дават на подизпълнител, а той ще го предава или не на друг си знае. Какво се оказва, че за отделени 5 се върши работа с 1,5 и тя ще се свърши, както кучето на нивата...

20

мак

преди 6 месеца

Преди време ес щеше да гракне, че не може да спираш нуждаещите се от европейска закрила, защото не е евроопейска сенност да спираш орди. Но сега, понеже всички изпищяха, има надежда, че ще мълчат, ще одобряват, и няма да плашат с наказания.

19

НРБ

преди 6 месеца

На 2 юли 1953 година граничен наряд (Ганев и Александров) засичат група диверсанти в района на Римския мост над река Доспат в непосредствена близост до селата Црънча и Бръщен. В завързалата се престрелка един от бандитите е убит, но и Ганев е убит на място, а Александров е ранен и се прикрива до една скала. Пръв на помощ се притичва младши сержант Вергил Ваклинов със служебното си куче Вихър и прeследва бандитите, като (доколкото ми е известно) убива 3-*** от тях. Ранен е тежко и не може да продължи преследването, въпреки че е останал жив само един бандит. Последният е убит от кучето Вихър, кое

18

нафърфорий

преди 6 месеца

Като се струпа маса от 3,000 до 5,000 души, все млади и здрави мъже на един участък от "Оградата" с ломове, кирки и резачки на винкел и шъ я пометът от раз !?

17

Анонимен 11

преди 6 месеца

Значи пак намериха работа на "големия" строител на огради Валери Балевски.

16

ИЛОН МЪСК каза!

преди 6 месеца

Що наште медии не пишат за коментара на Илон Мъск, че Европа неизбежно я очакват граждански войни ако не промени миграционната си политика?

15

БЕТОН и ЖЕЛЯЗО

преди 6 месеца

Това ако е ограда... Решението е БЕТОННА СТЕНА, т.е. яко желязо и бетон - направи ли се веднъж, разходите за подръжка са минимални. В момента колко пари се дават за поправка на разрушените (или саморазрушилите се) участъци от оградата? И тя поне да вършеше някаква работа! Вероятно с дадените до момента пари за изграждане и ремонт можеше да се изгради поне половината от трасето с желязобетон (на най-рисковите участъци от границата), а пък останалата част да се охранява по-строго, докато направи.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Оградата е туристическа атракция, на която мигрантите се възхищават.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Тая ограда е декоративна украса.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя плет става само за ограждане на тротоари. Ква е тая ограда от плетена мрежа бе. Поне да имаше отгоре спирали от бодлива тел както сме гледали на картинки.

11

ФлякФ

преди 6 месеца

Един калашник с оптика стреля добре на 250 метра. За 200 км ограда трябват около 800 калашника. Арсенал Казанлък ще ги достави до един месец заедно с 1000000 патрона. Някой да направи и 800 вишки.

10

Анонимен

преди 6 месеца

До Ммм 8 - Защо им е да гледат. ТЕ са си взели хонорара. От тея 5 милина, милион са за някой министър, милион са за някой регулатор, други милион и половина са за наши и ваши, да няма ядосани, а останалото ще видим - може и от него да откраднем още.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Унгарците са го измислили много добре. То и при нас така е било, ама ... Две огради. По средата има път, по него постоянно патролират коли, навсякъде датчици за движение. Хванат ли някой - Айеее обратно. Видят ли голям група - ами идва 5-10-20 коли, хеликоптери и армия, ако трябва.

8

Ммм

преди 6 месеца

Защо никой от Министерски съвет не слезе на земята да види каква глупост са сътворили а само летят около тая много скъпа ограда.

7

да знаете

преди 6 месеца

А участъка от оградата, която съгради Далавери Милионов, пропадна като мъ.е от сцепени гащЕ.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Искам аз да ги усвоя !

5

Емигрант

преди 6 месеца

Бреййй тази тел по-скъпа от на Тръмп бетонната ограда с Мексико бе ? От злато или платина са преплетени нишките ? ПЕТ МИЛИОНА за дупки,а какво ПОКАЗАХА НА АВСТРИЕЦА,че хареса "ГРАНИЧНОТО ПРЕПЯДСТВИЕ"?Да не би да са му представили преплетени пачки от чекмедже ? Много е за ЧУДЕНЕ,минава на оглед европейски инспектор, остава доволен и след него ПЕТ МИЛИОНА ЗА ДУПКИ СЕ ОТПУСКАТ?Големи БАЛЪЦИ са това стадо,ОБИРАТ ГИ а те им се радват ? А колко ли са МИЛИОНИТЕ за тригодишен РЕМОНТ на покрива на НС ?