Снимка: БГНЕС
fallback

Ние ще предложим 4 изключително важни приоритета - ДДС трябва да се върне на 20% Никакви преференции за никой сектор не бива да има. Това би донесло 152 млн. в българската хазна. Много е важно да се отвори дискусията за държавната субсидия на глас да е 1 лева, това са още едни 9 млн. в приходната част. Ще продължим да настояваме за отпускане на повече пари за читалищата. 

Oще по темата
Това каза депутатът от "Има такъв народ" Филип Станев за Нова Нюз.

Според него управляващите са се концетрирали върху дефицита, като обръщат внимание само на приходната част на бюджета, а за разходната не се мисли. "Това е непрофесионално, неаналитично мислене и ще доведе до един изключително проблемен бюджет. Капиталовите разходи имат конкретното си предназначение в бюджета. Те не са направени да отидат за социални компенсации. Това не е социалистическа държава. Ние не можем да прехвърляме просто ей така едни пари и да казваме, че ги има. Не, реално ги няма", заяви депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 9 месеца

Престъпник!

13

Хидра

преди 9 месеца

Ивайло Вълчев ,трябва в най скоро време да се махне от тези в ИТН. Във всяка друга партия да отиде , но да не е в компанията на Тошко и Фильо. Просто не пасва на тези .

12

Анонимен

преди 9 месеца

Понеже ми изтриха коментара за това лице,пак да повторя:той и за сценарист не става,те политик го направиха.Или точно за това,да му намерят някаква работа.

fallback