Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

„Отношенията между РСМ и България вече са на европейския път.

Oще по темата
Убеден съм, че започва нов период в отношенията между Скопие и София, в който да започнем да градим условия за възвръщане на доверие и конкретни неща, които да свършим помежду си“, каза Петър Колев от Гражданския демократичен съюз пред БТВ.

По думите му македонизмът осъзнава, че идва неговият край.

„ Тези хора със зъби и нокти се опитват да държат РСМ извън ЕС, а най-лесно го правят, конфронтирайки я с България“, допълни Колев.

Според Петър Колев никой не пречи на европейската интеграция на РСМ, проблемът се намира в Скопие и решението може да дойде само от там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 11 месеца

Е, какво да каже завалията. Това са му написали на листчето.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Това са някакви мантри, нямащи нищо общо с действителността. Цялата "македонска" нация е изградена на модела на омраза на българите и България. Не ги виня, так се прави нация и това неведнъж е правено. Преди тях го направиха румънците, които също в голяма степен преди 120 години са говорели на чист български. Вината е само единствени на България и нейната политика спрямо РСМ. Нито партия, нито ветници, нито телевизия, никакво прокарване на българския интерес там.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Всички български паспорти с две имена да се обявят за НЕВАЛИДНИ ,, Тока и газта за северна македония да бъде спрян веднага ,,всички гранични пунктове със северна македония да затворят веднага..Всички северозападни македонци да се обявят за персона нон грата.....ДА ГИ ВИДИМ НА КОЛЕНЕ, ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ......

fallback