14

Анонимен

преди 1 година

Е, какво да каже завалията. Това са му написали на листчето.

13

Анонимен

преди 1 година

Това са някакви мантри, нямащи нищо общо с действителността. Цялата "македонска" нация е изградена на модела на омраза на българите и България. Не ги виня, так се прави нация и това неведнъж е правено. Преди тях го направиха румънците, които също в голяма степен преди 120 години са говорели на чист български. Вината е само единствени на България и нейната политика спрямо РСМ. Нито партия, нито ветници, нито телевизия, никакво прокарване на българския интерес там.

12

Анонимен

преди 1 година

Всички български паспорти с две имена да се обявят за НЕВАЛИДНИ ,, Тока и газта за северна македония да бъде спрян веднага ,,всички гранични пунктове със северна македония да затворят веднага..Всички северозападни македонци да се обявят за персона нон грата.....ДА ГИ ВИДИМ НА КОЛЕНЕ, ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ......

11

Анонимен

преди 1 година

северомаке на европейски път.... самоизключват се някак

10

София

преди 1 година

Този Колев е ***.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не е Белграт, а НАТО и ЕС направиха РСМ в 2020 г.

8

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е, че Белград е инсталирал българомразки елит в Скопие...

7

Анонимен

преди 1 година

Без решаване на стари исторически и езикови въпроси няма как да станат приятели. Ще се карат постоянно кое е маке.ВНРО е бг марка а те го слагат маке.

6

до 5-ти, Само съм

преди 1 година

чувал за бутафорията в Скопие. Строят се замъци, крепости и антични руини, за да се каже след време, че Македония е голяма работа.

5

Идиот

преди 1 година

Хора, които не са стъпвали в Скопие са големи експерти по темата. ***!

4

Шегобиец

преди 1 година

Абе все иде нов период, а все сме си в стария. И уж това било краят на срамните лъжи на македонизма, пък те все продължават да си лъжат.

3

Анонимен

преди 1 година

Те си бяха.Борисов ги извиси дори на над европейско ниво.И ни завидяха, разни там комунисти, националисти, шовинисти, ВМрота, смешни журналистки и разни псевдоучени.

2

Пришълецът

преди 1 година

Хайде бе:))) европейски път

1

Анонимен

преди 1 година

Вижте ги внимателно. Те никога няма да признаят, че има хора там които са българи. Обратното е и с нашите разбирачи, за тях всички там са българи. Разберете го, Македония е загубена като кауза да се обедини с Бг. Има прекалено много интереси и изопачаване на данни. Много подобно на друга страна, в която е действал коминтерна - Украйна. И там в 20 те години са въвели украинския език и са карали хората да говорят на него. И избиха милиони от глад. Комунистически бакии