Снимка: БГНЕС
fallback

Екипът на МВР подкрепя полицаите в искането им за увеличение на заплатите.

"В постоянна комуникация сме с финансовото министерство, за да може да изпълним поне някои от исканията на синдикатите. Смятам, че ако се прояви разбиране, някои от тях може да  бъдат удовлетворени", това каза пред журналисти вътрешният министър Калин Стоянов.

Oще по темата

Той поздрави служителите на МВР по повод празника им. Стоянов обясни, че един от приоритетите му като министър е пътната безопасност. Затова се предвижда купуването на 370 нови коли, някои от тях високоскоростни. Ще се вземат и нови камери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Бивш от МВР

преди 10 месеца

До 18 Анонимен Имаш право на мнение, ама не си ти, който ще ми дава оценка. А и какво мислиш, ми е все тая. Това не променя факта, че ежегодно и при всяко ново правителство синдикатите в МВР разиграват един и същи жалък цирк. Нещата не са толкова драматични, колкото изглеждат. Споделене колко служители на МВР работят на черно! Защо не протестирате да ви разрешат да работите на втора работа, да декларирате доходи и да плащате данъци? Не е ли честно? Нормално ли е да сте част от сивата икономика

16

Анонимен

преди 10 месеца

Бивш от МВР, взимат повече - да беше се информирал😉Най-щастливият ден в живота ти е напускането на МВР? Дано си осъзнал какво си написал и какво стои зад подобно признание. Според мен си глупав🤭

15

Бивш от МВР

преди 10 месеца

Днес МВР има празник. Аз не чух нещо по въпроса освен протест, заплати, протест, заплати. Добре бе, бивши мое колеги, в армията повече ли получават? Едва ли! Да сте видели военен да бойкотира парада на 6 май? Всяка година правите един и същи панаир! На днешния ден искам да Ви кажа - Радвам се, че БЯХ един от Вас! Денят, в който напуснах МВР е най-щаствилия в моя живот!

fallback