Снимка: БГНЕС
fallback

Министерството на правосъдието ще осигури охрана на зам-.главния прокурор и директор на НСлС Борислав Сарафов, съобщава bTV.

Мярката ще бъде взета по искане на самия Сарафов.

Припомняме, по-рано днес той заяви, че се страхува за живота си, тъй като познава главния прокурор Иван Гешев и методите му.

Oще по темата
Междувременно стана ясно и кой е израелският експерт, заведен до мястото на взрива по кортежа на обвинител номер едно.

По думи на заместник-директора на НСлС Ясен Тодоров експертът е бил в България, за "годишнина от основаването на държавата Израел", като в момента на взрива са били заедно на обяд и сам е предложил да помогне.

Многобройните обвинения бяха придружени и от взаимни искания на оставки - Гешев поиска оставката на Сарафов, Сарафов - тази на Гешев, а преди дни и оставката на Ясен Тодоров. Всички те зависят от Висшия съдебен съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Гост

преди 11 месеца

Семейството на Гешев си живее на нашия гръб във вилата на Боровец, в къщата в Резиденция Бояна, на която и направиха държавен ремонт за 200 евро и те се возят с двете коли за 1 милион евро. И кой знае още какво. Тя охраната, за която казват, че ги ползва като слуги, му возят и родата, то е ясно. Всеки ден свирят из Бояна и избутват колите, все едно че Маргина минава. Мразя ги.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Еми щом са му назначил охрана, значи са СЪГЛАСНИ с твърденията му за Гешев, а именно, че от него всичко може да се очаква и че се чувства застрашен.Ама по тази логика.....хммм, щом Б.Сарафов посочва от кого чувства застрашен живота си, би следвало предварително да арестуват Гешев, за да не пострада Сарафов, нали?!

55

Анонимен

преди 11 месеца

Абе, какви са тия пъзльовци по тия постове? Все си мислех, че мъже назначавт/избират за там. До днес не го беше страх от Гешев, днес изведнъж направо умрЕл от страх, та и охрана иска.

fallback