Снимка: БГНЕС
fallback

Тези договорки са част от един по-дълъг процес.

Oще по темата
Това заяви на влизане в Народното събрание пред БНТ председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

"Най-естествено е всички политически сили, които получат мандат за съставяне на правителство, да опитат да направят правителство", каза още Десислава Атанасова.

Тя потвърди, че ще има лидерска среща между отделните политически сили. По думите ѝ, най-вероятно това ще стане след като започнат консултациите при президента.

"Както и вчера заявихме, имаме намерение да търси по-големи мнозинства, защото за сериозна правосъдна реформа е необходима промяна в Конституцията", добави Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Умнокрасивите

преди 1 година

няма ли да възстанат срещу този предателски акт? Знам, че звучи като оксиморон, но нали сте принципни? Айде, покажете, че сте принципни, а не просто ла*но с парфюм!

48

Наблюдател

преди 1 година

Предстоят някакви срещи , а великият, дебеловрат Борисов ,дори спеше през повечето време. Явно вече не смее да гъкне, взели са му страха и той вече е готов и обувките на Про100 Киро да лъска, само да не го закачат. А той си мисли, че ще го оставят ? Аха ! Скоро пак ще го арестуват ! Той вече е по-жалък и от Болен Сидеров!

47

Поет

преди 1 година

Па плеснаха с ръце и се прегърнаха...! Вече има коалиция на крадците в България. Задава се голямото крадене ! Това , за Еврозоната, е само залъгалката "загриженост" за България ! А в същност това е лостът , с който се премахва валутния борд и могат да пипат всички пари в банките ! Спасявайте си спестените парички, защото голямото крадене сега започва ! Да ни е честита промяната !

fallback