49

Умнокрасивите

преди 1 година

няма ли да възстанат срещу този предателски акт? Знам, че звучи като оксиморон, но нали сте принципни? Айде, покажете, че сте принципни, а не просто ла*но с парфюм!

48

Наблюдател

преди 1 година

Предстоят някакви срещи , а великият, дебеловрат Борисов ,дори спеше през повечето време. Явно вече не смее да гъкне, взели са му страха и той вече е готов и обувките на Про100 Киро да лъска, само да не го закачат. А той си мисли, че ще го оставят ? Аха ! Скоро пак ще го арестуват ! Той вече е по-жалък и от Болен Сидеров!

47

Поет

преди 1 година

Па плеснаха с ръце и се прегърнаха...! Вече има коалиция на крадците в България. Задава се голямото крадене ! Това , за Еврозоната, е само залъгалката "загриженост" за България ! А в същност това е лостът , с който се премахва валутния борд и могат да пипат всички пари в банките ! Спасявайте си спестените парички, защото голямото крадене сега започва ! Да ни е честита промяната !

46

Анонимен

преди 1 година

Сбогом аматьори.Сбогом аматьорке.

45

До Радослав

преди 1 година

Съгласен съм, че не се знае как ще реагират. В смисъл - как ще го приемат. Но щом са били пасивни на изборите най-вероятно ще бъдат пасивни (поне болшинството) и като реакция на промени, които не им харесват.

44

Анонимен

преди 1 година

"Отиваме на избори отново, днес става ясно." ----- А според мен - правителство на ПП/ДБ, което ще се задържи дълго. Времето ще покаже ти ли си прав или аз. :)

43

Радослав

преди 1 година

До 42: ти може да имаш депутатите, но не е ясно онези 85% които не са парламентарно представени как ще реагират на желаните от теб промени на конституцията.

42

Който приеме

преди 1 година

Отмяна на лятното часово време за него ще гласувам на следващите избори.Като избирател моя най-голям проблем е лятното часово време, 6 месеца в годината съм като зомби. Който предложи и приеме отмяна на лятното часово време в ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, на следващите избори ще гласувам за него!

41

Анонимен

преди 1 година

Разбирателството е в основата на всичко! На печелившите - честито! На хората - жална ни майка!

40

Анонимен

преди 1 година

"Тази пък и тя, Конституцията ще променя. Как ще стане този номер? С нелегитимен парламент и нелегитимни партии който с клизма събират 15% подкрепа от народа ли?" ------ Конституцията се променя с достатъчно парламентарно мнозинство, а не според това колко процента са гласували на изборите (да са гласували, както се казва!).

39

Анонимен

преди 1 година

Една седмица! Толкова мина откакто другарите заявиха, че няма да подкрепят нищо предложено от ГЕРБ. Какво ли възкръсна в тях за това време. Предполагам, че ГЕРБ са уцелили цената. Хи-хи!

38

Ха ха

преди 1 година

След - вмро и воля на марешки новите обувчици на баце ще са - ппДб не ги броя те вече му бяха под името реформаторски блок

37

Радослав

преди 1 година

Тази пък и тя, Конституцията ще променя. Как ще стане този номер? С нелегитимен парламент и нелегитимни партии който с клизма събират 15% подкрепа от народа ли? С един файтон фенове тръгнала държавата да оправя. На селска сватба има повече гости отколкото са гласували за депутат в парламента!

36

Анонимен

преди 1 година

Спокойно. Тези, които гласуваха за ПП/ДБ скоро ще разберат, че гласувайки за тях бетонират ГЕРБ. Защото, това което се очертава, е правителство на ПП ,поддържано и контролирано от ГЕРБ. Бойко може да ги държи на власт колкото иска и да ги свали когато поиска.

35

Анонимен

преди 1 година

ПЪЛНО УНИЖЕНИЕ НА МИЛИЦИОНЕРСКАТА АГИТКА ОТ ДЕМОКРАТИТЕ.

34

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

Една лидерска среща на проруските партии в ареста.

33

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ИЗВЪРШИ ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ КАТО СЕ КОАЛИРА С ДБ

32

Анонимен

преди 1 година

Вуншаването на предателство от страна на ПП-ДБ ще доведе до изчегъртване на мутренската "ценностна" система и окончателно елиминиране на мутренската партия.

31

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

АТАНАСОВА ВМЕСТО ДА ПЛЯМПА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ, СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА ВРЪЩА ШОУТО СИ И ДА ВЗЕМА РЪКОВОДСТВОТО НА ГЕРБ НА РАБОТА ПРИ НЕГО, ТРАГИКОМИЦИ СА, ЗАЕДНО С КУЛЕКОВ ЩЕ СА ДОБРА ПАРТИЯ

30

за 31

преди 1 година

До АнонименПО-ТИХО МУТРО, ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ВИЕ МУТРИТЕ