Снимка: БГНЕС
fallback

БСП не заслужава такова отношение и поведение. Това заяви пред БНТ лидерът на БСП-София Иван Таков.

Една малка група хора, които имат междуличностни отношения, съсипват партията като цяло, по мнението му.

Преди Конгреса той настоял за смирение. Винаги е подходящ момент за подаване на оставка, смята Таков.

Според него левицата трябвало да има обща цел. 10 от изключените на Конгреса членуват в София, а ако проблемът бил посоката и програмата на партията, нямало да има такива изстъпления, според Таков.

Oще по темата
Споровете на идейна основа в левицата били заменени с междуличностни спорове. Това е път за никъде, според него. Изключването на членове на партията задълбочава проблемите. Няма невинни за състоянието на партията, категоричен бе лидерът на БСП- София.

Различното мнение в партията не трябва да се санкционира с изключване. Ще унищожим 130-годишна партия, притеснен в той.

Има връщане назад, но трябва смирение и разум, убеден е Таков. Той иска обединение на левите сили, но ако така продължава ситуацията в БСП има опасност червената партия да остане самотна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

БСП-ТО

преди 1 година

ДЪРЖИ ЗДРАВО КАТО УМРЕЛ СВЕЩ

17

Произходът е визитка

преди 1 година

Тава синът на Янчо кр.а.деца ли е? И на Рая Тричкова, чийто баща навремето е демонстрирал без да му мигне окото, че някои могат да вършат каквото си искат - по времето на гостуването в България на шаха и шахинята на Иран, бай Кръстьо вдигнал военен самолет, за да закара него и шахинята до Париж на бар и после обратно! Това в програмата за гостуването не е било предвидено. Колко е струвал на хазната кръстьовият каприз? И кой ще възстанови тези пари? Давност за такива неща не би трябвало да има.

16

Анонимен

преди 1 година

БСП - оut. Нинова, не сме забравили как отстранихте К.Петков от поста министър председател, заради изгонването на руските дипломати! Тогава осъзнах, че всъщност Вие командвате в парламента, а не той и не ПП. Реално БСП и Герб управляват по места, а хората искат да си вземат държавата от мафията! Ето, сега ви се връща на вас. Не само ви освиркаха вашите хора, но и ПП вече никога няма да прави коалиция с БСП. Хората разбраха за кого работите, отивайте си!

fallback