Снимка: БГНЕС
fallback

Важно е България да има редовно правителство. Обща коалиция на“ Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ е позитивна.

Това каза депутатът Владимир Табутов от „Продължаваме промяната“ в Нова Нюз.

Oще по темата

Той коментира и действията на ЕК спрямо България по отношение на отстъпката от 25 ст. за литър гориво. „Считаме, че отстъпката беше адекватна мярка“, смята депутатът. „Имайки предвид, че тази мярка не продължава това означава, че до сезиране на съда на ЕС няма да се стигне и България няма да търпи финансови загуби“, допълни Табутов.

Депутатът апелира служебния кабинет да отвори програми за енергийна ефективност, а не за стратегическа визия за развитието на българската енергетика за следващите 30 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен всички от ПП и ДБ изглеждат като професори в сравнение с редовия депутат от останалите формации... ------------- на циркаджиите по вашия край професори ли им викате?

25

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач Тоа на снимката още няма 40 години, бил роден август 1983... Какво си постигнал през живота си, та се дyеш толкова? ------------ сигурно е разнасял и той папки по канцелариите, както и останалите им "гении". А вероятно и чyрки е лапал.

24

Далай Лама

преди 1 година

Дааа, ще видим правителство , но без разни табуретки, парапети, ококорени меки китки, бръмчилки, неграмотни пелтеци и дембели! Това е сигурно и затова - избори до дупка до изчистването на терена от подобни отпадъци!

fallback