26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен всички от ПП и ДБ изглеждат като професори в сравнение с редовия депутат от останалите формации... ------------- на циркаджиите по вашия край професори ли им викате?

25

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач Тоа на снимката още няма 40 години, бил роден август 1983... Какво си постигнал през живота си, та се дyеш толкова? ------------ сигурно е разнасял и той папки по канцелариите, както и останалите им "гении". А вероятно и чyрки е лапал.

24

Далай Лама

преди 1 година

Дааа, ще видим правителство , но без разни табуретки, парапети, ококорени меки китки, бръмчилки, неграмотни пелтеци и дембели! Това е сигурно и затова - избори до дупка до изчистването на терена от подобни отпадъци!

23

Майора

преди 1 година

Абе Табутов каква позитивна коалиция от комунистиччески прокурор и участник във възродителния процес , човек от комунистически род без ден трудов стаж и къща в Брюксел и наследници на комунисти? Та вместо за енергиймс ефективност защо Харвардските мпшеници гласуваха закриването на ТЕЦ до 2025? Засрамете се мошеници и продажници!

22

ХоХо

преди 1 година

Браво Табуретков ! Добре сте се прицелили. Понеже Дъй Бъ са *** и алчни за власт ще загубят и малкото , което имат ! Пропадналата ви Партия обаче няма как да вземе всичките към момента гласове на Ристьо & Танасовата партия.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен:"Това е единствения шанс за ДБ." - ___ - единственият шанс на ДБ беше аноносиран няколко пъти от Борисов и ГЕРБ. ДБ го сритаха. Напоследък от репортажи се вижда присламчен в ДБ особено интелигентният, известен с цветистите неприлични изрази Кънев. Зер изтича му евромандата. Присъствието му в ръководството на ДСБ занулява и малките шансове на тази ПП.

20

Анонимен

преди 1 година

Математиката не винаги е точна наука.В случая 3+1=2.Вече цели структури на ПП в страната,представлявани разбира се от местни кибапчийски котараци напускат,защото тия от Дее Бъ им заемат местата в листите.Също така повечето гласували за ПП в провинцията ще дадат вота си за друг,защото извън София хората не понасят Костов и отрочетата му.

19

Случаен минувач

преди 1 година

Тоа на снимката още няма 40 години, бил роден август 1983... Какво си постигнал през живота си, та се дyеш толкова?

18

Случаен минувач

преди 1 година

До баба МараБабо Маро, не можем да ги изчистим така лесно. След определението, което Радев даде за тях, би трябвало подкрепата им да падне под 4 процента. Ама има много откровено глyпaви хора, които пак ще гласуват за тях! Мазохисти!

17

анономен

преди 1 година

Абе какви са тия със странните фамилии- Табутов)))))))))))))))))Човеко тебе ще те запомним само с това, щото в следващия парламент сте аут!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Единственото което в момента могат да кажат са две неща, първо да благодарят на Слави, че ги оттърва от съд и затвор като ги освободи от упрвалението и второ да благодарят на служебното дето им оправи бакиите. Втори шанс няма да имате, чао!

15

ТТТ

преди 1 година

До всяко тъпо същество застане поне още едно и, товар ПП

14

Жабар

преди 1 година

Тоз като го гледам дали е завършил висШето ? Или още третата година е осъзнал че политик , че вече и съвети ще дава ???? Чакай завърши първо . После вземи диплома . Чак тогава бъди политик моля те

13

Анонимен

преди 1 година

Странно е, но всички от ПП и ДБ изглеждат като професори в сравнение с редовия депутат от останалите формации... А са двойно по-млади.

12

Анонимен

преди 1 година

Единственото позитивно е, че няма да ги има и ще изтекат в канала прегърнати 2в1.

11

Анонимен

преди 1 година

Това е единствения шанс за ДБ. На следващите избори нямат шанс.

10

Анонимен

преди 1 година

Верно сте позитивни като коалиция, като ви слуша или чете човек, може да си умре от смях. И да ви се чуди с кой акъл ги правите тия "позитивни коалиции на добрите сили"? Смешници!

9

Анонимен

преди 1 година

Незнам що се вълнувате толкоз? Флашката с резултатите от изборите е в американското посолство, като му дойде времето ще ги обявят . И избирателна активност и всичко както си е по закон. ПП и ДБ в коалиция, ББ с къща в Барцилона и те така...

8

мдааа...

преди 1 година

Приказки от селски вечеринки....

7

Упсььь...

преди 1 година

Още един аматьор от ШАРЛАТАНИТЕ...