Снимка: БГНЕС
fallback

"Задвижен е процесът на доставка на хартията за изборите, която е необходима на машините", заяви пред БНТ Александър Андреев, бивш председател на ЦИК.

По думите му, ако хартията не стигне, може да се създаде затруднение на секционните избирателни комисии.

Александър Андреев поясни, че предстои да се вземат решения за дължината на бюлетината, както и какви ще бъдат нейните защити при свиването.

Oще по темата

"Членовете на СИК не са достатъчно подготвени за попълването на протокола, тъй като той съдържа редица данни като графи. Надявам се протоколите да бъдат достатъчно добре подготвени като бланка", допълни Александър Андреев.

Според него е необходимо да бъде проведено и добро обучение на членовете на СИК.  Той прогнозира висока избирателна активност на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 1 година

Цццц

47

Анонимен

преди 1 година

До 55 Анонимен . . . . Само слепец и мазохист биха гласували за статуквото. . . . . . . . . . . . . . . . . На бас, че точно так и ще бъде! Защото 80% са . . . знаете какви, а останалите са слепи и едновременно мазохисти! Ние сме вече в point of no return (невъзвръщаемата точка, т.е. няма връщане обратно)!

46

Ицо

преди 1 година

Ха ха в България , няма партия която да спечели мнозинство и даупраавлява сама , всеки опит за измислена коалиця е тотален провал . Да се събира ВНС и да се сменя модела на управление на държавата , това в момента вече не работи ! И тоя не знам за каква активност говори , бас ловя , че на тези избори няма да излязат и 3 милиона да пуснат глас

fallback