Снимка: БГНЕС
fallback

Нападките към бившия шеф на кабинета и съдебните действия, които ще предприемат срещу сценаристите на Слави Трифонов заради видео за Лена Бориславова коментира журналистът Мария Касимова - Моасе пред Нова Нюз.

Тя каза, че това е антикултура и е грозно.

Oще по темата
"Това е едно никакво видео, това се е случило в компания, както бих го нарекла иронично, когато хора с оскъдни възприятия и неконтролируеми емоции правят рими за някого и това им доставя физическо удоволствие. Подигравките в нашата среда, когато са насочени към жена, винаги са свързани или с нейно предполагаемо поведение, или обратното", каза Касимова-Моасе.

Тя определи нивото като "покъртително ниско", а действието - като "тотална безпомощност“" И изрази мнение, че това не е сатира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

230

Ппп

преди 1 година

Тази персона изобщо не заслужава съчувствието, което се излива върху нея. Нека да си спомним нейните гнусни изказвания и действие спрямо другите, включително и жени. При ареста на Борисов тя обяви, че цяла България ликува от тази постъпка на простото Киро. Това не беше вярно. Но ето, че дойде възмездието и сега цяла България се забавлява с показаното в песента. Не, че не сме го знаели и преди. Киро каза, че е силна и може да се справи. Да се оправя и да не ни занимават с нея. Дори заря няма да и

229

Анонимен

преди 1 година

ПП станат все по силни и устойчиви на долни задкулисни игри,на следващите избори,ще си повишат резултата,но трябва да внимават с ДБ,Христо Иванов и Радан Кънев с ДСБ са готови на всичко,да управляват с Герб,ДПС,третият мандат при ДБ,мандат на задкулисието,исконното желание на ДСБ е управление с ГЕРБ.изчезването на ДСБ и Хр.Иванов, е пътя към успеха на ПП,падението на Герб и ДПС заедно с БСП.не вярвайте на ДСБ те два пъти бяха коалиция с Герб,всичко им е заблуда,също и за Хр.Иванов!?!

228

До 269

преди 1 година

Гледай ТВ,защо да е странно,странното е,че много от тях са бивши комунисти,ченгета и военни,цялата палитра на задкулисието.Изненада!Защо ли?

fallback