230

Ппп

преди 1 година

Тази персона изобщо не заслужава съчувствието, което се излива върху нея. Нека да си спомним нейните гнусни изказвания и действие спрямо другите, включително и жени. При ареста на Борисов тя обяви, че цяла България ликува от тази постъпка на простото Киро. Това не беше вярно. Но ето, че дойде възмездието и сега цяла България се забавлява с показаното в песента. Не, че не сме го знаели и преди. Киро каза, че е силна и може да се справи. Да се оправя и да не ни занимават с нея. Дори заря няма да и

229

Анонимен

преди 1 година

ПП станат все по силни и устойчиви на долни задкулисни игри,на следващите избори,ще си повишат резултата,но трябва да внимават с ДБ,Христо Иванов и Радан Кънев с ДСБ са готови на всичко,да управляват с Герб,ДПС,третият мандат при ДБ,мандат на задкулисието,исконното желание на ДСБ е управление с ГЕРБ.изчезването на ДСБ и Хр.Иванов, е пътя към успеха на ПП,падението на Герб и ДПС заедно с БСП.не вярвайте на ДСБ те два пъти бяха коалиция с Герб,всичко им е заблуда,също и за Хр.Иванов!?!

228

До 269

преди 1 година

Гледай ТВ,защо да е странно,странното е,че много от тях са бивши комунисти,ченгета и военни,цялата палитра на задкулисието.Изненада!Защо ли?

227

Анонимен до 253

преди 1 година

Става въпрос за отмъщение на задкулисието,което е подчинено на Москва,това е активно,мероприятие,за унищожаване на про евроатлантическа партия,сега пишат песни,утре ще отварят лагери,ще конфискуват открито бизнеси и имоти,за КГБ и КТБ,за взривените складове,си мълчаха,комунисти,руски слуги.

226

емо

преди 1 година

не Ви ли прави впечатление,че напоследък се изказват само хора,със странни имена( т.е небългарски имена и фамилия)!не знам дали е съвпадение

225

Нещо подобно

преди 1 година

Виждаме засилена активност от всички про руски обществени деятели бивши и настоящи политици,целта е да се намалят процентите на ПП,на следващите избори, руската агентура е мобилизирана,те няма да простят на ПП за 70 дипломати,за скъсване с Газпром и построяване на интер конектора с Гърция,това което Слави прави е поръчка от задкулисието.всимко е да няма тежко оръжие за Украйна

224

Анонимен

преди 1 година

Българите сме изключително зле. Ленчето говори ли глупости и клевети за четирихилядниците? Внушаваше какво ли не... Забравихте ли, че използваха с Кирчо правителствения самолет за да ходят на вечери?!?!? Не се ли доказа как се друсат с дрогата на Семерджиев?!?!? Ленчето ако бяхме нормална държава щеше да е в пандела, а в някои други отдавна да са я пребили с камъни!

223

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера , абе вие всички да не сте женени за Кирчо , тя Линда нищо не казва , а вие само с това се занимавате! Абе може хората да си имат отворена връзка! За чий се бутате в семейството им? Не мислите ли , че някои умишлено ви отвличат вниманието от по важни теми и неща!?

222

Лъчо

преди 1 година

В Троя е имало троянски кон, в България имаме учиндолски кон.

221

Ангелина

преди 1 година

До анонимен под номер 253 ,когато се цитира нещо се поставят - кавички!Това ,не е коментар на въпросният анонимен ,а казано по темата от Георги Георгиев от Боец.

220

Парапетофф

преди 1 година

Едно въпросче. Беше ли лена с шефа си на секс-уикенд в хотела или да? Късно е Ленче за китка.

219

Тая пък

преди 1 година

Перфектна си е песента. Чунким да е излъгал нещо Славчо!!!

218

Чичовци

преди 1 година

Тези *** от еничерски произход с вроден генетичен дефект-физически и менталелни недоразумения от И т.н.са Български патриоти!УРА-"Те са нашата Гордост"Поклон пред Недъгавостта ИМ.....

217

Мдааааа

преди 1 година

Въпросният клип звучи като коледна честитка, в сравнение със зулумите и престъпленията на ПП (Пълен провал) и подигравката им с целия български народ! Заради тези шарлатани сега плащаме скъпи газ и горива. В съучастие с ГРОБ, ДБ и турците предадоха българската кауза в Македония, нулираха връзките с православна Русия и ни набутаха в една чужда (краварска) война! Да не говорим за морални категории, като честност, почтеност, достойнство и пр. Този клип е най-лекото възмездие за дивотиите им.

216

Xaxa

преди 1 година

Тая "говорителката" има късмет, че Пухчо е с обърната резба, че иначе трябваше да я мaндpъca и 150-килиграмовото му туловище. Тия цирк "парламента" може да се конкурира вече с Домби - пици на кристали и "говорителки" на корем.

215

Анонимен

преди 1 година

Лена Бориславова е обществена личност и като такава, трябва да внимава, как се държи. Тук "личното й пространство" не е като на обикновените хора. Получава немалко заплата и хонорари от нашите пари, затова трябва да се ограничи в лукса и удоволствията, на наш гръб. Да се сваля с когото си иска, но не на работното си място, но не с премиера, който й е шеф.

214

Анонимен

преди 1 година

Мария Кисимова, защо мълча когато Ицо Хазарта обиждате вулгорно Десислава Атанасова от трибуната в НС и в "песните" си, бе пиле? Напразно се напъваш да адвокатстваш на една невъзпитана особа, която не се държи като жена, обиждайки бивш премиер в три мандата, избран на избори, бивш кмет на София в два мандата, бивш главен секретар на МВР, генерал. Някак, не отива на една жена да го нарича "тиквен хулиган"? Не мислиш, ли?

213

Анонимен

преди 1 година

Слави, защо не направи песен за майката на Пеевски? Поне ти е от категорията! Или Шиши не дава? Защо не направи песен за Цацаров, или не ти е достатъчно женствен? Защо не направи песен за Цветелина Бориславова, или Буда не дава?Слави, ти си гнусен страхливец и подъл човек и ще те запомнят хората именно с подлостта, лъжите и страхливостта ти. Карикатура на политик, карикатура на певец, карикатура на мъж.

212

слави

преди 1 година

тотална простотия по надолу не може и е така като си самовглъбен в себе си и още в 90 , не че момичето не е кухо по принцип да се захваща с киро и асен дребни нердове но не бива така с чалга от 90 да се опитваш да си актуален в стил БИАД

211

Анонимен

преди 1 година

Славии, що не пусна нещо за приятеля ти Боко магистралата преди това? Или за Пеевски КТБ'то? За Догито сарая да не говорим?