fallback

Общ преглед

Трима вицета предлага в кабинета си проф. Николай Габровски, който е кандидатът за премиер на ГЕРБ. Днес той върна на президента Румен Радев изпълнен мандат за избор на кабинет.

Oще по темата
Трите вицета трябва да са Малина Крумова - вице по управление на европейските средства, Миглена Тачева вице и министър на правосъдието и Миглена Плугчиева, вице по климатичните промени и министър на околната среда.

Вижте биографиите на всички кандидат-министри в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

213

ПодЧУЖДфлаг022

преди 1 година

ЗАВЕРАТА: Е кой, ако не строителят на тръбата за Сърбия да направи кабинет, за да е ГАРАНТИРАНА ЕДИНСТВЕНАТА ТРЪБА за ЕВРОПА на ПУТИН!? Кой разтакава връчването на мандата, та всеко второ изречение на получилите го днес да е "няма време, трябва да се бърза за да получим парите по плана от ЕС" !? И ТОВА АКО НЕ Е ЗАВЕРА !! И ТРИЕНЕТО СЪЩО ...

212

Радослав

преди 1 година

Лично Габровски си ги е избрал. Докато е спал е сънувал, че моли божеството Бойко за помощ. И ето видя Габровски, че от небесата се спусна агнел, свети Деса Дуловската и във всяка от ръцете си носеше по една каменна плоча. На всяка плоча бяха изписани имената на хората които божеството Борисов смяташе за най чисти свой деца. И така събуди се Габровски и видя Деса Дуловската надвесена над него с едно листче на което бяха изписани имената на бъдещите министри в проектокабинета.

211

Анонимен

преди 1 година

Правоверни кадри от втория ешелон на ГЕРБ един алкохолик, една...

fallback