Снимка: БГНЕС
fallback

Целият проблем с дървата е, че това е най-голямата корупционната схема. Това каза депутатът от „Продължаваме промяната“ Александър Дунчев в ефира на Нова телевизия.

Той обясни, че се редят списъци, в които се записва кои ще гласуват за кмета и кои няма да гласуват. „Тези, които са готови да гласуват за кмета, имат дърва, другите нямат. Дървата тръгват след изборите“, заяви той.

Oще по темата

Припомняме, че вчера служебният земеделски министър заяви, че през последните три месеца се наблюдава рекорден добив на дърва за огрев. "Заради войната редица от предприятията на практика не работят, затова дефицитът на дървесина в Европа скочи много. Дървата остават най-евтината суровина за огрев. Молбата е да няма презапасяване с дърва за огрев", посочи министърът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

Това до някъде обеднява, защо материала пак избра ГЕРБ. При тях станахме най-изчезващата нация в света с на второ място по смъртност от ковид в света и първи по ракови и сърдечни болести в Европа и не само.

5

Кире

преди 1 година

Е нали с това държат цялото население в родопите и малките населени места. А другата схема са държавните поръчки и администрацията. В момента всички чинно си гласуват за гроб и дпсе, защото са им казали, че иначе ще им се наложи да работят:)

4

Анонимен

преди 1 година

До ФЕОДАЛИЗЪМ Здравей бе,едеот,наспа ли се!?Като гледам плюсовете цялата дружинка сте тука! ха ха ха ха...

fallback