Снимка: БГНЕС
fallback

"Трябва да се прави разграничаване между ГЕРБ и модела "Борисов", защото в партията има много стойностни хора с огромен капацитет, които никога не са били част от управлението и не са се облагодетелствани. Моделът "Борисов" се явява токсичен за българската политическа система. ... Кой би повярвал на ориентация, която днес заявява лидерът Бойко Борисов, като само преди 2 години се биеше в гърдите за големия успех с прокарването на "Турски поток".

Oще по темата

Това заяви пред БНР Цветан Цветанов, бивш министър на вътрешните работи и бивш заместник-председател на ГЕРБ, сега лидер на "Републиканци за България".

По думите му в страната трябва да се намери политически консенсус.

Бившият министър на вътрешните работи коментира, че в момента няма никаква концепция как трябва да бъде развивана системата на МВР:

"Политическите назначения в МВР вече са факт до ниво началник на група и началник на сектор, което е абсурдно за една деполитизирана система. ... Назначенията са от всички партии, които управляват през последните години".

Цветан Цветанов изказа мнение, че е реалистично България да бъде приета в Шенген до края на тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 година

...а с цвцв как само си подаряваха часовници с банкянския след поредните манипулирани избори..сега голямата мутрра плюе и срещу машините..ама не му се получава нали е победител...

22

Анонимен

преди 1 година

До 15Че не разбрах само модельорът от банкя с колко увеличи пенсиите за 12 год, понеже пенсионерите 80% са избиратели на бсп ги беше наказал жестоко...

21

Анонимен

преди 1 година

Хрантутник г-н Борисов те издигна а сега против него Храни куче да те лае

fallback