fallback

Протест под надслов "НЕ на агресията на Азербайджан върху суверенна Армения" събра представители на арменската общност у нас пред НДК.

"Събрахме се днес, за да осъдим действията на Азербайджан срещу териториите на суверенна Армения, а именно нападенията и убиване на цивилни и военнослужещи, унищожаване на инфраструктура и оскверняване на трупове", коментира един от протестиращите пред Bulgaria ON AIR.

Демонстрацията се състоЯ, докато президентът на страната Илхам Алиев взима участие в церемонията по въвеждане в търговска експлоатация на междусистемната газова връзка Гърция-България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

УМЕН

преди 1 година

Азерите са диваци и варвари защото се мислят за турци. Или се мислят за турци защото са диваци и варвари. Все тая. Примитивен, проост и агресивен народ. Безпросветен и мнооого, ама мнооого изключително просст. Всичко което са постигнали като развитие е само и единствено благодарение на СССР.

72

Наблюдател

преди 1 година

Познавам много Арменци с българско гражданство всички са супер и никой от тях не подкрепя Руската Агресия .Тези там показаните 10. 20 човека или са *** или най вероятно са купени и добре платени от Путин да правят протести.Всички мой Арменски приятели не навиждат Имперската политика на Кремъл.и са прозападно демократично мислещи.Армения в момента е васал на Москва.

71

Анонимен

преди 1 година

Кви. суверенни територии тия армяни окупирали Нагорни Карабах не им вярвайте,,126

fallback