73

УМЕН

преди 1 година

Азерите са диваци и варвари защото се мислят за турци. Или се мислят за турци защото са диваци и варвари. Все тая. Примитивен, проост и агресивен народ. Безпросветен и мнооого, ама мнооого изключително просст. Всичко което са постигнали като развитие е само и единствено благодарение на СССР.

72

Наблюдател

преди 1 година

Познавам много Арменци с българско гражданство всички са супер и никой от тях не подкрепя Руската Агресия .Тези там показаните 10. 20 човека или са *** или най вероятно са купени и добре платени от Путин да правят протести.Всички мой Арменски приятели не навиждат Имперската политика на Кремъл.и са прозападно демократично мислещи.Армения в момента е васал на Москва.

71

Анонимен

преди 1 година

Кви. суверенни територии тия армяни окупирали Нагорни Карабах не им вярвайте,,126

70

Анонимен

преди 1 година

Апропо, нали не купуваме от агресори? И САЩ се мажат на Саудитска Арабия. Няма много принципност. Простите и кресливи родни атлантици, освен обиди и подмазване, нямат много логични аргументи.6

69

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руснаците нападат укрите. Руското гориво лошо не трябва да се купува. Азерите нападат арменците, азерското гориво е хубаво, трябва да се купува. Ах, колко е жалко да си смахнат русофоб! Лъснахте, като въъшка на чело колко ви струва морала.

68

кмк

преди 1 година

Арменците да освободят карабах и тогава да предявяват претенции.

67

Анонимен

преди 1 година

Значи режима в Азеербейджан хич не притеснява Запада, макар да е върло диктаторски. Това, че нападнаха християнска държава и избиха повече народ, отколкото за 1 ден в Украйна, никого не притеснява. Важното е, газа да минава през Азерите1 а не през лошата Русия. Ми като било толкоз лесно и ва далавера, що Европа досега не се прехвърли на тази газ? Явно има причина. И тя тутакси е отпаднала?

66

КОКОШКА И ЯЙЦЕ

преди 1 година

До 72 До 62 В КРАТКА БЪЛГАРСКА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ИЗДАДЕНА 1963 ГОДИНА Е ОТБЕЛЯЗАНО АЗЪРБАЙДЖАН И АЗЪРБАЙДЖАНЦИ !!! ГЛУПАВ СПОР...

65

Black Sea

преди 1 година

Феновете на историчето от варненския квартал Владиславово що не реват че се веят чужди флагове? Тоз на снимката не ще да е българският. Или само украинският ги дразни?

64

Край

преди 1 година

АААА сакън. Азерския газ е демократичен хубав газ - лично фон дер *** го каза.

63

Анонимен

преди 1 година

До До 73 "А такава държава Армения няма." __ САМО ДЕТО АРМЕНЦИТЕ И ТЕЗИ ДЕТО СА ПИСАЛИ БИБЛИЯТА - НОЕВИЯТ КОВЧЕГ И ПЛАНИНАТА АРАРАТ- НЕ ГО ЗНАЯТ!!!

62

Анонимен

преди 1 година

До 81Какво общо има Армения,техните спорове са от няколко века,а границите са от времето на Сталин,така ги е наредил и спора е с Нагорни Карабах.Дали се спазват правата на етносите,примерно на азерите в Нагорни Карабах никой не може да каже,ние сме странични наблюдатели.

61

Анонимен

преди 1 година

Във всички случаи предпочитам радикални ислямисти, ако щеш, пред грозни арменци, сношавали се цял живот с първа линия роднини. По-грозни и ypoдливи хора дори от англичаните, които за да запазят синята кръв, са правили същото.

60

Анонимен

преди 1 година

Ще ги видима азерите. Мусюлманите са тънкообидчиви люде, а и много много не обичат православни християни, та не знам колко ни е потръгнало по вода, ъм пардон, по газ.

59

Бай Дрън

преди 1 година

Относно Азербайджан...голяма грешка, че се съюзяваме с тях в ущърб на Армения.

58

До 77

преди 1 година

Силно препоръчвам- отворете тълковен речник. Прочетете малко за омоними. Битовата газ поскъпна. Природният газ се внася от Азербайджан. И така нататък. Природен газ е в мъжки род. Битова газ- не. И така нататък.

57

Бай Дрън

преди 1 година

Между другото, казва се "тръгнах с *** газ", а не тръгнах с "мръсен газ". Подозирам, че книжовно думичката газ е женски род, без да съм проверявал това в речник.

56

Анонимен

преди 1 година

74,като че ли не си прав. Членува се газта, което би трябвало да изначава, че е женски род. Но се казва и газа понякога, може би зависи и от региона. Лично аз си употребявам думата в мъжки и женски род и не мисля, че има нещо лошо в това. Защото ако казваме газа, то се сещаш, че е същото като да кажем ***. ,Атова мисля по-правилно е да употребяваме газ в женски род, иначе има голяма вероятност да намесим и анатомията, хаха.

55

Анонимен

преди 1 година

Имах една съученичка арменка. Грозно, нагло и нахално създание. Само плямпаше как Армения е най-прекрансна, у нас за нищо не ставало, ама видиш ли, фактите казват как на Армения БВП на глава от населението е в пъти по-малко от нашия. В последствие съм комуникирал с много арменци. Есе така нагли, грозни и неграмотни. Просташко е, знам, ама не им следя мнението. Не е фактор.

54

Анонимен

преди 1 година

Не знам много за спора между Армения и Азербейджан но точката на кипене е териториална и етническа.Къде са повече,къде по малко етноси от едната или другата държава е нещо като Косово и Сърбия.Ако може да се реши спора мирно и чрез преговори е добре дошло,стига да е възможно.