Снимка: БГНЕС
fallback

Майките на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" обявиха, че ще се явят на предсрочните парламентарните избори като гражданска квота в листите на партията на Мая Манолова "Изправи се България".

Oще по темата


Защо Мая Манолова? Защото тя беше през цялото време до нас, не ни изостави, дори и когато се разграничихме от нейната партия", обясни в неделя Нели Димитрова

Майките работят с Манолова за решаване на проблемите им още докато тя беше национален омбудсман. Манолова лобира за редица законови поправки в полза на децата с увреждания и неведнъж е била на протестите на жените през годините.

Планът е листите да бъдат отворени за  за хора с каузив 25 МИР - София . Предстои да бъдат обявени и имената.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

Анонимен

преди 1 година

До 94.Какво лошо и не редно видя в управлвнито на ПП ,ако това може да се назове управление .Това беше 6 месечна борба за ПРОМЯНА ,и толкова време борба да не се случва ПРОМЯНА,защото ако има промяна всички знаем кои са застрашени ГЕРБ,ДПС,ИТН.То не бяха далаври ,то не бяха измислени кризи и червени линии,само и само да се пречи България да бъде до Чехия,Полша,Унгария,Ромъния и всички бивши от СИВ.Тези са по глупави Само нашите бивши комсомолци искат да сме нагъзени на руските имперски мераци.

99

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина сте майки стойте си в къщи и си гледайте децата Като лоени топки сте станали от системата която ви убива

98

До

преди 1 година

Всички коментари,защо се подигравате на тия майки,вземали по 3 000 лева, лъжа,след лъжа,синът ми е с 95 процента с чужда помощ,получава 560.00 лева,какви 3.000 лева.поне не коментирайте като не знаете.дано не ви дава Господ да гледате детето си със заболяване.тогава ще говорим колко пари трябва да получите.

fallback