100

Анонимен

преди 1 година

До 94.Какво лошо и не редно видя в управлвнито на ПП ,ако това може да се назове управление .Това беше 6 месечна борба за ПРОМЯНА ,и толкова време борба да не се случва ПРОМЯНА,защото ако има промяна всички знаем кои са застрашени ГЕРБ,ДПС,ИТН.То не бяха далаври ,то не бяха измислени кризи и червени линии,само и само да се пречи България да бъде до Чехия,Полша,Унгария,Ромъния и всички бивши от СИВ.Тези са по глупави Само нашите бивши комсомолци искат да сме нагъзени на руските имперски мераци.

99

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина сте майки стойте си в къщи и си гледайте децата Като лоени топки сте станали от системата която ви убива

98

До

преди 1 година

Всички коментари,защо се подигравате на тия майки,вземали по 3 000 лева, лъжа,след лъжа,синът ми е с 95 процента с чужда помощ,получава 560.00 лева,какви 3.000 лева.поне не коментирайте като не знаете.дано не ви дава Господ да гледате детето си със заболяване.тогава ще говорим колко пари трябва да получите.

97

VladTepes

преди 1 година

Манолова беше единственият омбудсман, който не дублираше напълно архиерея на арменската епархия.

96

Анонимен

преди 1 година

Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора.

95

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли доходът от помощите на тези жени достига до 3 000 (три хиляди!) лева месечно, както пише някой по-долу? И въпреки всички протестират? Какво още искат?

94

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОЖКОВИСТИ ПЛАТЕНИ АЛЧНИ ПОТРЕС УЖАС ГНУС ТЕЗИ СИСТЕМНИ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ

93

Мдаа

преди 1 година

Майките от "Системата ни убива" обявиха, че ще се явят на предсрочните парламентарните избори, с цел да станат част от системата, която ги убива !

92

Мъка

преди 1 година

Тези жени не се показаха никъде две години. Мислих че системата ги е убила , а те били живи.И забележете с кога са се захванали.

91

от село

преди 1 година

Мая и тези смрадливи жълто паветнички ,са убити още на бащите им в гащите .Найстина има нуждаещи се майки ,много по умни интелигентни ,но не си влачеха децата като чучели по площадите .Кукувицата Мая и тези ще лежат по паветата и пак няма да влезнат в НС докато започнат да се на пикват.

90

Подаръчно пликче

преди 1 година

Докога ще сменяме системата и ще ни управляват още по-корумпирани. Нали сменихте миналата година пустата "система" и оголяхме и огладняхме. Тази инфлация ще ни остави и без топло. Ха,гледайте деца,инвалиди,стари хора сега,хак ви е.

89

Анонимен

преди 1 година

Три хиляди лева без да работят получават майките от системата НЕ ги уби!

88

Бико

преди 1 година

Системата на" Продължаваме промяната "вече ни УБИ!

87

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ТОВА ПАРТИЯТА НА ЧЕРЕПА ЛИ БЕШЕ? А СИСТЕМАТА "КИРО И АСЕН" НЕ ГИ ЛИ ДОУБИ?

86

леля Мара

преди 1 година

Аз ще гласувам за Мая защото подкрепям партията която се казва еректирай БГ- бай ***

85

П.К.

преди 1 година

Да се махат, да се прънджосват окончателно и завинаги. От такива наг-ли и опростави-чели темеру-ти да се очисти из дъно БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. За да им остава време на депутатите да проявяват и сколасват повече грижи за народното добруване.

84

Анонимен

преди 1 година

Тея още не са разбрали, че самите те са увредените с децата си и само подкрепят продажни политици! Да се организират сами и при това професионално, защото след новите избори ще бъдат захвърлени и употребени и трябва да лапат други банани! За Манолова никога повече не трябва да се гласува, както и за Дончева, за Борисов и ПП и ДН и ИТН и БСП и ДПС! Просто не разбирам екпериментите на народа при избори да избира едни и същи и да очаква други резултати! Граничи с ***!

83

Анонимен

преди 1 година

Аман, от знаменоски, с Мая начело.

82

Анонимен

преди 1 година

Това ли беше майката, която се закани да стреля с Калашников в парламента?

81

Анонимен

преди 1 година

Кой ще се грижи за болното дете, докато майката натиска бутончето по зададен сигнал, при гласуване? Ако Мая мине 4%. Същият, който го правеше докато майката се въргаляше в палатката пред НС, край търкаляне се бирена кончета, май.