Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Общ преглед

"Изправи се, България!" подаде документи за регистрация в ЦИК с 4500 подписа за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври.

Мая Манолова обясни, че вече е време за лява партия, която да стои зад интересите на хората и постави основните цели на партията.

„Ние си поставяме няколко големи цели. Първата е голяма трудова реформа и безапелационно повишаване на доходите на работещите България”, заяви тя и добави, че си поставят за цел да изтрият линията на бедност. Манолова добави, че ще работят и по сваляне на бензина и дизела до 2,50 лв., замразяваме на битовите сметки на енергийно бедните, таван на цените на основните хранителни продукти.

Формацията поставя като свой основен приоритет повишаването на доходите на българите, преодоляване на неравенствата, справянето с инфлацията, повишаващите се цени на горива, сметки, храни и обединяването на хората.

Документите в ЦИК бяха внесени от председателя на партията Мая Манолова и представители на партията
 

Коментари Напиши коментар

41

Севера

преди 5 месеца

Галевица това и чакаше,избори ще имаме нов бардак със стари крави

40

карачанаков

преди 5 месеца

До Анонимен 39 ,,Тя е една от малкото които МИСЪТ за народа.....да ама не тя не МИСИ за народа щото няма с какво,да мъкнеш студени радиатори ,да караш овце на бензиностанция ,да се подиграваш с майките на деца с увреждания и да ги караш да се катерят по прозорци и да лежат по асфалта май не прилича на човек който МИСИ

39

Анонимен

преди 5 месеца

Руслан Мъйнов: ,,*** овца...била си и оставаш еи така....някой знае ли за кого е писана тази песен ? Да,да аз знам за онази дето закара братовчедките си/овце/ на една бензиностанция